Kübra sonuçtan çok memnun

15 Nisan 2024 12:45
Kübra'nın Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim ben tamamen umudumu kaybetmiştim 9 ay sonra hali başlığı geldi❤️”

Dyson süpürgemi nisan ayında aldım kasımda motor başlığı tekerleği kırıldı yenisinin siparişi oluşturuldu dediler ama gelmedi. Ocak'ta stoklarımızda yok denilip servise alindi parça, servisten geldi 3. Günü teker tekrar düştü.
Tekrardan servise gitti yapıldı geldi ve kısa süre içinde sonra aynı parça tekrar düştü. Bugün aradığımda ise ürünün servise alınamayacağı servislik durum olmadığını, parçanın da stoklarda olmadığını geldiğinde gönderileceği söylendi. Bu parçanın aylardır stoklara gelmediğini kendileri de çok iyi biliyor. Ben aylardır evimi süpüremiyorum buna çözüm bulunamıyor. Ayrıca süpürgenin kenarında ki silikonlar tamamen kalktı çekim gücünü etkiliyor diyorum onlar dekor amaçlı deniliyor. Bu nasıl bir hizmet ben süpürgenin incelenmesini istiyorum

15 Nisan 2024 13:24

Çekim gücünü test etmek için bir peçete parçasını kauçuk kısmının kenarına tutmam istendi süpürge çalışırken görüntülü görüşme ile. Bir elimde peçete bir elimde telefon v15de basmadan çalışmadığı için tam tutup gösteremedim peçete düştü sorun yok dediler. Telefonu kapattıktan sonra denedim süpürge nin kauçuk kısmi peçeteyi resmen emiyor tekrar görüntülü görüşme talep ettim telefonu yüksek bir yere koyup gösterebilmek için bu seferde böyle bir testimiz yok yere kuru çay dökerek test edelim denildi. Kuru çayı kusura bakmayın da en dandik süpürgelerde çekiyor!

15 Nisan 2024 14:12

Dekor amaçlı kullanılan kauçuk bu şekilde içine çekermi buradan hava kaçırdığı gayet belli, buyurun benden istenilen peçete testi.

18 Nisan 2024 14:53 (Şikayetten 3 gün sonra)

03 Mayıs 2024 12:48

Süpürgemin kenarını yapıp kırılan tekeri 3. Kez tekrar takmışlar. Kalkan silikonlar tamir edilmiş ama bu seferde şarj aletimi içine koymadan yollamışlar. Bu nasıl bir şeydir ya beni mağdur etmek için mi uğraşıyorlar anlamıyorum gerçekten.

03 Mayıs 2024 13:10

Süpürge geldikten sonra evi süpürdüm sarja takayım dedim ve şarj aletinin olmadığını fark ettim. Aradım görüntülü görüşme diyorlar kutunun bos olduğuna dair görüntü istiyorlar. Ben yalan söyleyecek olsam 3. Kez yapıp gönderdiğiniz motor başlık çıkmadı içinden derdim! İkinci bir şarj aletiyle ne yapabilirim? Niyeti yalan olan kutudan alıp bir kenara koyar zaten. Ben kutunun bos olduğuna eminim isterseniz gidip çöp kutusundan canlı yayın yapayım artık bu seviyeye düşeceğiz sanırım. Beklememi çözüme ulaşagini söylüyorlar yeterince bekledim zaten bu kadar mağduriyet gerçekten fazla!

04 Mayıs 2024 00:34

Sorunum çözüldü teşekkür ederim

04 Mayıs 2024 00:34

Teşekkür ederim sorunum çözüldü

18 Haziran 2024 01:27

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Ahmet
15 Temmuz 2025 18:47
garanti-kapsaminda-yedek-parca-gonderilmiyor-satista-ise-stokta-var-1.jpg
Nazan sonuçtan memnun değil

Nazan
19 Şubat 2025 12:33
Dyson Süpürgemin Tekerlek Ve Filtre Sorunları
Dyson Süpürgemin Tekerlek Ve Filtre Sorunları
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
09 Şubat 2024 00:23

Çağlanur
14 Kasım 2024 00:06
Dyson Süpürge Yedek Parça Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimi
Isa sonuçtan hiç memnun değil

18 Kasım 2024 23:42
Dyson Süpürge: Yanlış Bilgilendirme Ve Uzayan Garanti Süreci