Dyson Purifier Humidify Cool Formaldehyde Tam Bir Fiyasko

Berna
18 Mayıs 2023 15:57

Dyson Purifier Humidify+Cool Formaldehyde Hava temizleme cihazını aldım. Fiyatlandırma, reklam ve ürün pohpohlaması üzerine çok iyi çalışan firma, konu hizmet vermeye gelince kocaman bir hüsran. Cihaz sadece ama sadece 1 hafta evimde durabildi.

Uygulamadan devamlı evin ciddi boyutta hava kalitesinin düşük olduğunu gösteriyordu ve hiç iyiye döndürmüyordu. Ayrıca evimde hiç kızartma yapmamama rağmen bu ürün evime geldiğinden beri çok ağır ve yoğun kızartma, yağ kokusu sarıyordu her yeri.

Hava temizleme ve kokuyu önleme üzerine iddialı olan ürün, neyi vaat ediyorsa tam tersini yapıyordu. Dyson destek hattını aradığımda 1 haftalık ürünün böyle bir şey yapmaması gerektiğini ve birebir aynı ürünle değişim yapmak üzerine cihazı evimden almaya geleceklerini söylediler.

Söyledikleri gibi cihazı evimden aldılar. 1 haftanın sonunda gelen telefonda; söylediğim her şeyin doğru olduğu ve bununla ilgili filtre değişimi gerçekleştirip sorunun giderilip, servise gitmiş ürünün bana geri gönderileceği bilgisi veriliyor.

Altını çizerek söylüyorum 17000TL'ye aldığım ürün ilk haftadan değiştirileceği vaadiyle elimden alınıp serviste işlem görüp bana geri gönderiliyor. 4 gündür her gün telefonda, ilk haftadan işlem gören bir ürünü istemediğimi, değişimini ya da iadesini istediğimi üstüne basa basa söylememe rağmen 4. Günü sonunda kapıda aynı cihazla karşılaşıyorum.

Asla yetkili biriyle muhatap olamıyorum. Her konuştuğum kişi, isteğinizi ileteceğim diyor ve üstüne üstlük sanki zaman aşımı benden kaynaklıymış gibi iade edemezsiniz 15 günlük iade süresini geçtiniz cevabıyla karşılaşıyorum. Herkes birbirine bir şeyler iletiyor sözde ancak kimse sorunu kaile almıyor ve umarsızca ürün bana geri gönderiliyor. Dyson'la ilk ve muhtemelen son tanışmam oldu. Aldığı parayı ve yaptığı reklamın asla içini dolduramayan bir firma.

Mücadelem bu iletişimsizliğe rağmen hala devam ediyor. Umarım Tüketici Hakları Mahkemesi'ne gitmeme gerek kalmadan çözerler sorunumu. Dyson deyince kaliteli ve iyi bir hizmet alacağımı düşünürken, müşteri hizmetleri konusunda amatör denecek firmaların bile aşağısında bir hizmet sunuyor.

18 Mayıs 2023 18:12 (Şikayetten 2 saat sonra)

Aysun sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Hava Temizleme Cihazında Nemlendirme Çalışmıyor, Koku Ve Ses Sorunları, Adaptör Kayıp

Aysun
05 Ocak 12:22

Şirket Faturamız Şahıs Adına Kesildi, İptal Talebimiz Reddedildi

Tuğba
03 Mart 12:41
Şirket Faturamız Şahıs Adına Kesildi, İptal Talebimiz Reddedildi
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
14 Mart 2025 00:41
Dyson Hava Temizleyici Ve Teknik Servis Sorunları
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Hava Temizleyici Cihazda Uzun Süreli Kullanımda Rahatsız Edici Ses Sorunu

Mert
22 Haziran 2025 12:34
Şeyma sonuçtan hiç memnun değil

Şeyma
23 Haziran 2025 12:31