Songül sonuçtan çok memnun

Dyson Lazer Başlık Tam Çalışmıyor

22 Nisan 2024 13:19
Songül'ün Teşekkür Mesajı
“Ürün yenisi ile değiştirildi Teşekkür ederim”

Yıllardır Dyson müşterisiyim. V15 modelini aldığımın üzerinden henüz bir yıl bile geçmedi. Lazer başlık ve koltuk aparatını kullanarak koltuklarımı ve yatak altını süpürmeye çalıştığımda, başlığın ön kısmının ayağa kalktığını ve tozları süpürmediğini fark ettim; tozlar olduğu gibi yerde kalıyor. Bugün müşteri hizmetlerini arayarak videolu bir görüşme gerçekleştirdim. Bana, koltukları dik bir şekilde çekip öyle kullanırsam bir sorun olmayacağını belirttiler. Ancak, koltuk ve yatakları her süpürdükten sonra yerlerine geri koymak zorunda kalmak, koltuk aparatı ile birlikte bu süpürgeyi satın almamın amacına uygun değil. Bu durumdan dolayı bir şikayet oluşturdum ve yanıt bekliyorum. Bu yaşadığım müşteri memnuniyetsizliği, Dyson markasına hiç yakışmadı. 'Neden Dyson aldım?' diye düşünüyorum ve şikayetimi dile getiriyorum.

22 Nisan 2024 19:51

Dyson müşteri hizmetlerinden arandım lazer başlığın değişimi ile ilgili stoklarda olmadığı için sipariş oluşturuldu. Ancak ilk görüşmedeki tavır ve konuşmaları tasvip etmemekle siparişimi bekliyorum

25 Nisan 2024 17:41 (Şikayetten 3 gün sonra)

22 Nisan 2025 07:55

Ürün yenisi ile değiştirildi Teşekkür ederim

Asil
09 Şubat 2025 15:57
Dyson V15: Kalite Ve Hizmet Hayal Kırıklığı
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Hatalı Başlık İadesinin Ürünün Garanti Hakkından Düşmesi

Ceyda
08 Aralık 2023 12:14
Başak sonuçtan hiç memnun değil

Başak
07 Mart 2024 17:17
Dyson Müşteri Hizmetlerinin Yaşattığı Mağduriyet
Cem sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 12:46
Dyson Kategorileri