Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 16:13

Dyson V15 Detect Prusya mavisi modelini 2023 Ocak ayında özel seri olarak satın aldım. Diğer V15 modellerine göre fiyatı 1000 TL daha fazlaydı. Satın almanın dördüncü ayında ürünün gövde kısmındaki süngerlerin söküldüğünü fark ettim. Bu durumu başlangıçta önemsemedim çünkü ürünü dekoratif amaçla kullanıyordum. Ancak daha sonra çekiş gücünü olumsuz etkilediğini öğrendim. Bu ilk sorunumdu. Keşke yalnızca bu olsaydı. Daha sonra başlığı temizlerken malzemenin eridiğini gördük. Müşteri hizmetleriyle iletişime geçtiğimizde, performansı etkilemiyorsa bu durumun sorun olmadığını belirttiler. Şikayetimi buraya da yazdım. Geri dönüş yapacaklarını söylemelerine rağmen dönmediler. Ürün hâlâ bende ve bir haftadır motor arızası yaşıyorum. Görsel ve videoları ekledim. Ayrıca Ekim ayında bahsettiğim boru esnemesi sorunu da artmaya devam ediyor; bunun videosunu da ekledim. Bugün müşteri hizmetleriyle tekrar iletişime geçtiğimizde tüm sorunları yeniden dile getirdik. Ancak ciddiye alındığımızı hissetmiyorum. Müşteri temsilcisi, esnemenin normal olduğunu ve bu tür ürünlerde esneme olabileceğini söyledi. Ürünün açıkça kusurlu olduğunu düşünüyorum ve aynı modelin tekrar üretilmediğini fark ettim. Şimdi ürünü incelemeleri için göndereceğiz fakat ben bir değişim talep ediyorum. Eğer değişim gerçekleşmezse hukuki haklarımı kullanacağımı belirtmek isterim. Ayrıca, eğer sorun çözülmezse diğer Dyson ürünlerimi de kullanmayı bırakacağım. Ürünün kalitesinden memnun kalmadım ve verdiğim ücrete karşılık yaşadığım sorunlar nedeniyle oldukça rahatsızım.

01 Mart 2024 11:26

12 Şubat 2024 tarihinde Dyson V15 detect extra Prusya mavisi süpürgemi ( 2023 Ocak ayında absolute modelden 1000 TL fazla ödeyerek almıştım, hepa filtre özelliği olduğu için) motor arızası olduğunu düşündüğüm için servise gönderdim. Bu süreç içerisinde beni bir kere bile aramadılar sürekli ben aradım. Ve değişim kararı çıktığını öğrendim o da tesadüfen yine ben aradığımda. Ancak benim ürünüm özel seri olduğu için muhtemelen ondan gelmeyeceğini hepa olan modelin geleceğini söylediler. Ben de bir üründen üretilmiyorsa en son çıkan modelden göndermeleri gerektiğini söyledim o da gen 5. Bu uyarımı ve isteğimi göz artı ettiler ve hepa göndereceğiz dediler. Çünkü benim ürünüm hepa özellikliydi. Ona da tamam dedim. Kendilerine alerjik olduğumu engelli raporumun da olduğunu bu sebeple hepa olan gelmezse teslim almayacağımı söyledim. Merak etmeyin dediler. Bu süreçte tabi evde bulunan başlıkları ve geri kalan parçaları göndermemi de ilettiler. Gönderdim. Ancak dün mailime gelen mesajla bir şok yaşadım çünkü benim geçen sene almadığım v15 absolute modeli bana göndermişler. Hepa filtre özelliği olmayan ürünü. Bugün kargo geldi ve ben ürünü teslim almadım geri gönderdim. İnanılmaz gerçekten. Ben yoruldum. İnanları çok özür dileyerek söylüyorum kazıklıyorsunuz. Sürekli aramaktan derdimi anlatmaktan yoruldum. Hukuki haklarımı kullanacağım. Sizinle uğraşacağım. Beni 20 gündür mağdur ettiniz. Hakkımı helal etmiyorum. Dava açacağım. Dyson almayın bunlara para kazandırmayın.

Ek
15 Şubat 2024 11:33

Gelişme ekliyorum. Şikayetimden sonra ne aradılar ne sordular. Bozuk ürünü gönderdim ulaştı mı ulaşmadı mı haberim bile yok. Ürün satarken yok havadaki tozları bile çeker bla bla yalanlarıyla satıyorsunuz ancak ürünlerinizin arkasında durmuyorsunuz. Bir senede motor arızası olamaz. Ben bunu kabul etmiyorum. Piyasanın kat kat üstünde satıyorsunuz ve motor arızasından servise göndermek durumunda kalıyorum. Mağdur ediyorsunuz. Verilen paraları kesinlikle hak etmiyorsunuz. Tüketici Hakem Heyeti'ne gideceğim. Hakkımı yedirmem.

16 Şubat 2024 10:36

Güncelleme yapıyorum. Marka tenezzül edip aramıyor, ben aradım sabah. Daha servis kontrolü için sıradaymış. Yani sorun ne diye bakılmamış bile! Tüm sözde "influencer" adı altında bedavacılara direkt sorgusuz sualsiz değişim yapıp yeni ürün gönderdiniz. Kendi paramızla alan bizleri mağdur ediyorsunuz. Hayatımda böyle bir pazarlama politikası böyle bir insan ayrımcılığı görmedim. Sizinle uğraşacağım. Haberiniz olsun. Evdeki diğer Dyson ürünlerimi de elden çıkaracağım. Rezalet ürünlerinin arkasında durmayan firmadan alışveriş yapmasın kimse. Bunlara para kazandırmayın. Sizin hakkınızı bedavacılara veriyorlar.

20 Şubat 2024 12:29 (Şikayetten 9 gün sonra)

22 Şubat 2024 16:04

Tarafıma herhangi bir dönüş yapılmadı bugün ben aradım. Ve değişim kararı verildiğini öğrendim. Neden bana bildirilmedi diye sorduğumda sıra olduğunu sırasıyla arandığını belirtti görüştüğüm kişi. Ona da tamam. Ancak söyle bir sorun var bana düz V15 göndereceklerini söylediler. Ya da para iadesi. Ben bunu kabul etmiyorum çünkü ben geçen sene aldığımda 1000 TL vererek V15 detect extra Prusya mavisi özel seri aldım. Ya benim ürünümün birebir aynısını göndermek zorundasınız ya da üst model olan gen5 göndereceksiniz. Teknolojik ürünlerde kural budur. Eğer ürün üretilmiyorsa üst model gönderilir. Hukuki haklarımı kullanacağım maalesef. Dyson hayal kırıklığı.

22 Şubat 2024 16:04

1000 Tl fazla vererek olacak.

26 Şubat 2024 09:09

Gelişme ekliyorum. Bıkmadan da ekleyeceğim. Çünkü hayatımda bu kadar saçma bir durumla karşılaşmadım. Değişim kararı çıkıyor ben tesadüfen öğreniyorum beni aramıyorlar bile. Benim ürünüm v15 detect extra Prusya mavisi özel seri olduğu için artık üretilmediğini söylüyorlar, ben de özel seri aldığım için bana en son çıkan hangi modelse onu göndermeleri gerektiğini söylüyorum. Tamam diyorlar ve sonra ekliyorlar; şu an stoklarımızda ürün yok. Stok gelince göndereceğiz. Diyorum mağazalarda bir sürü ürün var satıyorsunuz. Cevap yok. Şaka mısınız ya gerçekten? İki haftadır mahvolduk. Evde başka süpürgemiz yok. Alerjik iki insan ve üç kedi evde mağdur olduk. Bu durumu her yere yazacağım, her yere şikayet edeceğim. Dyson satış politikası pazarlama durumu çok iyi ancak satış sonrası destek rezalet. Kablolu süpürge alacaktım vazgeçtim. Almayacağım. Hava temizleyici alacaktım, almayacağım. Yeni çıkan airstrait alacaktım almayacağım. İnat ettim kullanmayacağım.

26 Şubat 2024 10:52

Evet bugün arandım. Değişim için kalan parçaları da göndermeniz gerekiyor dedi telefondaki hanımefendi. Ancak ben kendisiyle anlaşamadım. Ben ürünü aldığımda özel seri diye üzerine 1000 TL fazla verip aldım. Diğer V15 ler 14999 Ken ben 15999 verdim. Normal V15 kabul etmiyorum dedim bana iade yapalım o zaman dedi. Şu an ki fiyat üzerinden mi dedim hayır aldığınız fiyat dedi. Ya siz insanlarla dalga mı geçiyorsunuz? Bunu kim kabul eder? Bana en son çıkan modeli göndermek zorundasınız alt modeli değil. Benim ödedim 1000 TL lik fark ne olacak? Sizi Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Dava açacağım. Uğraşacağım.

29 Şubat 2024 14:06
Dyson Kusurlu Ürün Değişim Yapmaması

Güncelleme ekliyorum. Aşağıda fotoğraf da ekleyeceğim. Dyson insanları salak yerine koyuyor. Benim geçen sene 1000 TL fazla ödeyerek hem özel seri olan hep hepa özellikli olan aldığım ürün yerine bana hepa filtresiz absolute olanı kargolamış! Size dava açacağım gerçekten işimi gücümü bırakıp bununla uğraşacağım. O ürünü de kargodan hiç almayacağım. Bir daha da Dyson mu hayatta almam. Böyle bir rezalet yok. Yanlışlarınızı düzeltin! Ürün artık üretilmiyorsa en son model hangisiyse o gönderilir eski ürün gönderilmez!

05 Mart 2024 10:05

Yeniden bir güncelleme yapıyorum. Tam 23 gündür süpürgem yok. Değişim kararı çıktı gönderdiler. Yanlış ürün gönderildiği için kabul etmeden kargoyla geri gönderdim. Ama kendileri ısrarla ürünü doğru gönderdiklerini söylüyorlar. Ben bu süreçten çok yoruldum. Benim gibi bir sürü insan var mağdur edilen. İşimi dava yoluyla çözeceğim bana başka bir çare bırakmadılar.

07 Mart 2024 09:36

Güncelleme yapıyorum. Hala bir gelişme yok bir ay olacak süpürge yok. Dün görüştüğüm kişi de 6 ay stok güncellenmeyeceği ön görülüyor dedi. Hani bana göndermiştiniz hepa olan modeli? Stok bir tane geldi de onu bana mı göndermiştiniz. Kurumsallıktan uzak sorumsuz bir firma.

07 Mart 2024 11:43

Az önce yine ben aradım ve geçen hafta gönderilen ürünün neden bana tekrar gönderilmediğini sordum. Cevap alamadım. Stoklarda ürün olduğu takdirde gönderileceğini söyledi görüştüğüm kişi. Ben de stoğa girmesini beklemeyeceğimi güncel fiyat üzerinden para iademin yapılmasını istedim. Değişimi kabul ettiğim için iade yapılmayacağını aktardı. Neresinden tutsan elinde kalıyor. Yasal süreç geçti. Hala bir aksiyon yok. Neyi bekliyorsunuz

09 Mart 2024 10:44

Israrla her gün arıyorum. İlgilenen ekibimiz sizinle iletişime geçecek diyorlar. Bir ay olacak beni kimse aramadı. Süpürgem yok. Yenisini göndermiyorlar. Bu kadar mağdur edilmez. Yazık yani.

Ümmügülsüm
16 Mart 2024 00:26
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V12 Boru Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Desteği

Murat
30 Mayıs 2025 22:22
Ahmet sonuçtan çok memnun

Ahmet
21 Şubat 2024 12:44
"Başlık gönderildi Problem çözüldü teşekkür ederim"
Harun sonuçtan çok memnun

Harun
07 Mart 2024 23:08
"Bugün kargom elime ulaştı sihirli boru olmasa da en azından işimizi görecek bir ürün gönderdiğiniz için teşekkürler"

Betül
03 Nisan 2024 18:47