Dyson Kullanılmış Ürün Gönderdi

24 Nisan 2023 13:05

Dyson internet sitesi üzerinden 05.04.2023 tarihinde 12.499₺ değerindeki Air etap saç şekillendirici siparişi verdim. 08.04.2023 tarihinde kargo teslimatı yapılan ürünü açtığımda ürünün daha önce açılmış ve kullanılmış olduğunu fark ettim. Hafta sonu olduğu için pazartesiyi bekledim ve destek hattını arayarak ürünün değişimini olmuyorsa iadesini talep ettim. 14 gün koşulsuz iade hakkım vardı sonuçta. 11.04.2023'te anlaşmalı kargo firması ürünü gelip aldı. 13 gün sonra 24.04.2023 tarihinde Dyson'dan mail geldi, ürünün servise gittiği, onarımının yapıldığına ve ürünün tekrar bana gönderileceğine dair. Şok oldum. Ben servis kaydı istemedim, tamir de istemiyorum daha hiç kullanmadığım sıfır bir ürünü bu şekilde kabul etmiyorum. Destek hattını aradım koşulsuz iade süreniz dolmuş gibi bir cevapla karşılaşıyorum. 10.04.2023'te iade talebinde bulunduğum kullanılmış ve tamir görmüş ürünün iadesini talep ediyorum.

24 Nisan 2023 13:12 (Şikayetten 6 dakika sonra)

24 Nisan 2023 15:12

Sorunu en kısa sürede çözmenizi bekliyorum. Henüz beni arayan olmadı

Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Alınan Dyson Airwrap Arızalı, Iade Talebi Reddedildi

Meltem