Sergen
07 Mart 2024 14:46

Dyson V12 ürünümün sünger kısmında hava kaçırma ve süngerlerinde soyulma meydana geldiği için servise gönderdim. İki hafta sonra cihazın ellerinde olmadığından dolayı mavi renk ile değişim yapılacağını beyan ettiler. Ben bu rengi kabul etmedim ve o zaman parça değişimi yapılacağını ya da ürünün geri yollanacağını belirttiler. Ürünü 30 Ağustos'ta aldık ve 6 aylık süreçte bu cihazda bu problemi yaşayan birçok kişi var.

Yeni gelen cihazda aynı problem olmayacağını nasıl bilebiliriz? Garantisi bittiği zaman bu hatayı tekrar yaşarsak bizden ücret talep edilecek mi? Bu hata kronik olduğundan ileride tekrar sorunla karşılaştığımızda sürekli cihazı servise göndermek zorunda mı kalacağız? Dyson, 6 aylık cihaz için stoklarınızda farklı renk varsa ve kullanıcı o rengi kabul etmiyorsa, bu cihazı neden üst model ile değiştirmez? Kullanıcı memnuniyeti nerede? Sonrasında kullanıcılar bir daha ürün alır mı sizden? Sadece isim yapmışsınız, kullanıcı memnuniyeti olarak kocaman bir sıfır hak ediyorsunuz. Ailemden 3 kişiye bu ürünü aldırdım ve birisi daha bu problemi yaşadı. O da bu konudan servise yollayacak ancak insanlarda şüphe bırakılıyor. Ürünü size tekrar geri yollayalım, stok gelince yollarsınız denmesi ise sadece şaka gibi.

Tebrikler Dyson, mükemmelin ötesindesiniz. Servis olarak kullanıcı memnuniyeti hiç yok. Ben de elektronik sektöründe çalışıyorum ve en azından stok olmayan ürün için mağdur etmiyoruz kullanıcıları. Kullanıcı prosedürlerini tekrardan gözden geçirmenizi tavsiye ederim.

09 Mart 2024 14:39 (Şikayetten 1 gün sonra)

Elif
28 Mart 2024 11:36
Dyson Kendi Hatasını Müşteriye Para Ödettiriyor
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Tuba
05 Kasım 2024 18:29
Suna sonuçtan hiç memnun değil

Suna
02 Şubat 2024 19:29
Dyson Pişmanlık Verdiğiniz Paraya Değmiyor
Çağla sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V 12 Boru Sorunu!

Çağla
30 Eylül 2024 23:42
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
13 Mayıs 2024 14:42