Dyson Kolay Gelsin Kargo

Sema
26 Temmuz 2023 11:31

Kolay gelsin kargo 40713734 Dyson ürünümü getirmedi. Adres eksikliğinden dolayı araca bile almamışlar. Peki adres eksikse neden arayıp sorulmuyor numaram da yok diyelim neden Dyson aranıp da oradan teyit edilmiyor. Ben kargomun peşine düşmesem demek ki hiç getirmeyecekler geri gidecek ve bu ürün stoklarda zor bulunan bir ürün ve bir daha ne zaman gelir belli değil adres değişikliği yaptım ama orası da bir iş yeri zaten kalabalık bir iş yeri orada nasıl duracak ben gelene kadar bilemiyorum. Gece memlekete gideceğim kimse bu kargoya güvenmesin onlarda organize problemi var.

26 Temmuz 2023 11:33 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Dilara

12 Ocak 2024 17:52
Sevgi sonuçtan çok memnun

Sevgi
17 Ekim 2024 20:45
"Dyson için söze gerek yok gerçekten çok iyi. Dyson kullanana kadar diğerler markaları iyi sanıyordum. Markalar ikiye ayrılır Dyson ve diğerleri. Sonsuz teşekkürler"
Kargo Teslimatında Sürekli Erteleme Ve Yanıltıcı Bilgilendirme
Dyson Kategorileri