Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

Reyhan
08 Temmuz 2024 03:55

Aldığım ürün en başından itibaren sorunlu servise gitti sorun hala devam etmekte. Ekstra olarak süpürgenin borusu süpürme işlemi sırasında toz içinde kalıyor. Süpürme sırasında ıslık sesi çıkarıyor. Ben bu süpürgeyi aldığımdan beri kullanamıyorum param resmen çöp oldu. Deprem bölgesinden yazıyorum araya deprem girdiği için süpürgeyi daha önce gönderemedim (tekrar).

07 Eylül 2024 11:59

Dyson kablolu süpürge iki kez servise gitti. İkinci kez gittikten sonra süpürgenin tutma başlığını göndermediler. Aylardır bekliyorum. Dyson artık bir çözüm sun ama kalıcı bir çözüm bu süpürgeyi ben neden bir türlü kullanamıyorum. Bu bir kusur müşteriyi yıllardır mağdur ediyorsun.

28 Ağustos 2024 12:11

Dyson kablolu süpürge birkaç yıl önce aldım. Toplam birkaç kere kullanamadım. İki defa servise gitti. Son gidişinde süpürgenin tutma başlığı gönderilmedi. Arıyorum stokta yok temin edilecek ya da yurt dışından gelecek deniyor. Üzerinden aylar geçti hala gelmedi. Bu bir kusur müşteri bu kadar süründürülmez. Artık bir özür dileyip buna kalıcı bir çözüm bulma zamanı gelmedi mi? Alın bu baş belası süpürgeyi

20 Temmuz 2024 12:31

Dyson kablolu süpürge ikinci kez servise gitti. Yine email atılmış başlık değişmiş tekrar bana gönderiliyor. Süpürge süpürme işlemi sırasında tozlanıyor süpürge başlığı boruları tozlanıyor bunun çözümü yapılmadı. Ben bu süpürgeyi istemiyorum değişimini talep etmiştim. Bir iki müdahale yapılıp tekrar gönderiyorsunuz.

Ek
Ek
11 Temmuz 2024 12:36 (Şikayetten 3 gün sonra)

Nihat
Nihat

Yazık bu ülkede Dyson dan memnun olmayanlar ve olmayı bekleyenler ile dolmuş

Neşe sonuçtan hiç memnun değil

Neşe
25 Aralık 2023 11:29