Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

25 Aralık 2024 02:43

28.11.2024 tarihinde Dyson hava temizleyicimi, ekranda ünlem işareti çıktığı ve hiçbir şekilde çalışmadığı için Ankara Kentpark’ta bulunan yetkili servise teslim ettim. Aynı gün telefon ile hızlıca bir geri dönüş yaparak cihazı değiştirebileceklerini ve ya iade alabileceklerini söylediler. Ben de cihazı iade etmek için işlemlerin başlatılmasını söyledim. 14 gün geçtikten sonra iademin durumunu öğrenmek için müşteri hizmetlerini aradığımda bankanın da 3-5 gün kadar işlemlerinin sürdüğünü söyledi ancak üzerinden bugün itibarıyla 27 gün geçti hala telefonla aradığımda acil diye not alınıyor ama tarih konusunda kesin bir bilgi verilmiyor. Çok acil çözüm bekliyorum.

31 Aralık 2024 12:45 (Şikayetten 6 gün sonra)

31 Aralık 2024 12:48

Değerli Müşterimiz, Talebinize istinaden sizi aradık fakat ulaşamadık. Talebinizin devam etmesi durumunda diğer iletişim kanallarımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla, Dyson Turkey

31 Aralık 2024 15:27

Aramanıza istinaden müsait olduğumda aynı numaraya geri dönüş yaptım. İşlemin hala onay beklediğini söyledi konuştuğum hanımefendi, her görüşmemde onay bekliyor demek için benim vaktimi çalmanıza gerek yok. Gün içerisinde param yatırılmazsa kesinlikle Tüketici Mahkemesi'ne başvuruyorum.

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert

Dyson Hava Makinesi Arızası Ve Şirketin Umursamaz Tavrı

Dyson Ürün Ve Servis Deneyimi Hayal Kırıklığı

Berk
25 Şubat 2025 09:40
Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Sibel
27 Temmuz 2023 17:05
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Sefa
29 Şubat 2024 23:36