Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Hediye Standı Sorunu

Dyson Hediye Standı Sorunu
13 Kasım 2024 19:26

Hepsiburada Dyson Türkiye satıcısından V15 Submarine modelini sipariş verdim. Reklamlarda bu modele ayaklı stand hediyesi belirtiliyordu ve bana gelen üründe yoktu. Müşteri hizmetlerini aradığımda sadece kendi sitesi, Teknosa, Media Markt'ta hediye gönderimi sağlandığını belirttiler. Kendi sattığı ürünün hediyesini kendi satıcısı dahilinde bile göndermeyen Dyson, bu ayrımı neden reklamlarda belirtmiyor? Aynı parayı verip nasıl hediyeden yararlanamıyoruz!

19 Kasım 2024 18:44 (Şikayetten 5 gün sonra)

19 Kasım 2024 21:41

Evet geri dönüş sağlandı. Bu defa da bana söylenen Hepsiburada'dan kullandığım indirim çeki yüzünden standın gönderilmediği. Reklamlar da ya da detaylarda ben mi göremedim bu şartları? Belirttiğiniz yer neresi? Neden bu şekilde bir açıklık var? Zaten ilk müşteri hizmetleri ile iletişime geçtiğim de gayet olumlu başlayan konuşma benden fatura istemi sonucu Hepsiburada alışverişlerine gönderemiyoruz işe sonuçlandı. Bugün ise indirimli aldığım için diye dürüst davranıyorsunuz. Dyson gibi bir markaya yakışan bir yaklaşım olduğunu düşünmüyordum başıma gelene kadar.

Çiğdem

Evet ne yazık ki öyleymiş. Yarın son dönüş bekliyor olacağım aksi halde ben de bu hafta içi Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Teşekkür ederim.

Çiğdem

Merhaba aynı sorunu yaşadım aynı cevabı aldım, gönderim sağlamayacaklar belli ki, siz sonuç aldınız mı? Çünkü dava yoluna gideceğim.

Büşra

Merhaba. Hayır maalesef sonuç almadım. Ama bu şekilde çok mağdur var ve bende Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım artık.

Soner sonuçtan çok memnun

Soner
28 Aralık 2024 21:35
"Teşekkürler standı gönderdiler"
Gamze sonuçtan çok memnun

Gamze
06 Ocak 2025 09:54
"Dyson Ayaklı standımı gönderdi Hepsiburada üzerinden aldığım için gecikmeden dolayı 250 TL hediye çeki verdiler teşekkürler"
Eksik Ürün Teslimatı Ve Çözüm Eksikliği
Selin sonuçtan çok memnun

Selin
24 Aralık 2024 11:12
"Şikayetimin çözümü hassasiyetle yapıldı. Sorunum Dyson tarafından çözüldü. Şikayetvar a ve Dyson Türkiye'ye çok teşekkür ederim. Mağduriyetim giderildi."
Dyson Kategorileri
TrustBuy Güven Skoru