Tolga sonuçtan hiç memnun değil

26 Ağustos 2024 13:06

Cihazımdaki nemlendirici evaporatör eski ve kullanılmış parça ile değiştirilip gönderilmiş! Hava temizleyici ve nemlendirici cihazımı garantiye göndermeden önce evaporatörü temizleyip kireçsiz bir şekilde yolladım. Gönderdiğim evaporatör tek parça süngerden üretilmiş modeldi. Garantiden döndüğünde ise nemlendirme modunu açtığımda evde bir kötü koku oluşmaya başladı. Bir süre sebebini anlayamadım ancak sonrasında incelediğimde cihazımla birlikte gönderilen evaporatörün iki parça süngerli olarak üretilmiş, kullanılmış ve kireç kaplı olduğunu fark ettim. Müşteri hizmetlerine durumu bildirdiğimde ise evaporatörün stoklarda bulunmadığını, cihazın bu şekilde gönderileceğini söylediler. Cihaz 1.5 yılda tam 3 kez bozuldu ve sürekli garantiye gidip geliyor. Gerçekten bir daha asla Dyson markasına bulaşmayacağım, çok pişman oldum aldığıma. 20 metrekare odayı bile nemlendiremiyor. Cihazın değişimini talep etsem de garanti aldığı gibi geri yolluyor cihazı.

27 Ağustos 2024 13:30 (Şikayetten 1 gün sonra)

28 Ağustos 2024 13:47
Dyson Hava Temizleyici Sürekli Bozuluyor Ve Nemlendirmiyor

Ürün garantiden hiçbir değişiklik yapılmadan ve evaparatör değiştirilmeden geri geldi. Çözüm için tarafıma ulaşılmadı. Evaparatörün içler acısı halini paylaşıyorum.

28 Ağustos 2024 15:17

Müşteri temsilcisini tekrar aradım. Cihazın servisten problem tespit edilemedi cevabıyla gönderildiğini ama halen devam eden bütün problemlerden bahsettim. Ekrandaki göstergelerde de problem olduğunu, su haznesine temiz su koyduğumu fakat evaparatörün kirli ve eski olmasından dolayı yarım saat içerisinde suyun sarardığını ve bunun sağlıksız bir durum olduğunu ilettim. Kendisi bana evaparatörün stoklarda olmadığını, evaparatör değişirse ekrandaki göstergelerin de düzelme ihtimalinin olduğunu evaparatör gelene kadar ürünü kullanmamam gerektiğini ve evaparatörün ne zaman stoklara geleceğini bilmediğini söyledi. Ben bu durumu kabul etmediğimi ve bu cihazı kullanmak için satın aldığımı kendisine ilettim ama maalesef sürekli aynı cevapları aldım. Dyson artık yetkili bir kişi aracılığıyla bana ulaşmalı ve acilen mağduriyetimi gidermelidir. Bu şekilde yaparak kendilerinin marka güvenilirliğini yok etmekteler. Garanti demek müşterinin mağdur edilmeden ürününü en hızlı şekilde tekrar sorunsuz kullanabilmesi demektir ama Dyson bundan bihaber. Bana ucu açık bir bekleme süresi veriyorlar bu kabul edilemez.

Damla
15 Temmuz 2024 12:29
Dyson'dan Pişman Oldum...
Dyson'dan Pişman Oldum...

Samet
05 Aralık 2023 15:56
Blent sonuçtan hiç memnun değil

Blent
20 Ağustos 2024 16:38
Dyson Hava Temizleyici Ye Servis Hizmeti Vermiyor
Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Çağlar
03 Nisan 2024 16:16
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
25 Şubat 2025 10:48