Dyson Hava Temizleyici Filtre Stoğu Yok!

Tuğçe
03 Eylül 2024 23:51

Merhaba, Yaklaşık 2 yıl önce Dyson marka Purifier Humidify Cool Autoreact modelinde hava temizleyicisi almıştık. Artık cihaz filtre uyarısı veriyor. Bu kırmızı çıktığı için cihaz havayı temizleyemiyor. Biz yeni bir filtre almak istiyoruz fakat hiçbir Dyson satıcı bayiinde bulamadık. Online olarak satın almak istediğimizde hiçbir zaman stoğu da olmuyor. Yeni filtreler ne zaman gelecek? Benim alerjik astımım var ve yattığım odada çalıştırmam gerekiyor. Yattığım oda doğru dürüst hava alamadığı için özellikle bu ürünü tercih ettik. Tamamen sağlık için almıştık. Filtreyi bulamadığımız için çok mağdur olduk. Web sitesinden stok gelince haber versin dedik mail adresimize ama bu haber hiçbir zaman gelmiyor. Faturasını şikayete ekledim. Acil olarak desteğinizi bekliyoruz.

04 Eylül 2024 12:28 (Şikayetten 12 saat sonra)

Cengiz
04 Aralık 2023 21:03
Dyson Hava Temizleyicisi Filtre Sipariş Sorunu
Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Çağrı
28 Mart 2024 16:17
Ayla sonuçtan hiç memnun değil

Ayla
18 Ocak 2024 09:37