Dyson Hava Temizleme Koku Çekmiyor

Dyson Hava Temizleme Koku Çekmiyor
Ayşegül
01 Aralık 2023 07:33

Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehit hava temizleyici aldım. 7 günlük kullanım sonucunda havayı hiç temizlemediğini fark ettim. Sadece ısıtma konusunda muhteşem bir performansı var. Ancak 20 m2'lik salonumda kullanıyorum ve ne sigara kokusunu ne de yemek kokusunu çekiyor. İnanılmaz bir şekilde sigara ve yemek yağ kokusu insan tenine ve ortama yapışıyor. Uykumdan yemek yağ kokusu ile uyandım. Bu cihazı almadan önce evimde Xiaomi hava temizleyici vardı ve inanın bu cihaz daha etkiliydi; sigara ve yemek kokusunu algılayıp anında temizliyordu. Tek farkı filtre değiştirme süreci ve soğuk üflemesi idi. Dyson'ı aldığım için bu cihazı arkadaşıma hediye etmiştim. Acaba cihazda bir problem mi var yoksa temizleme yapmıyor mu? Müşteri hizmetlerini aradım ve bu sorunu anlattım; bana söylenen, bu cihazın sadece zehirli havayı temizlediği ve tam anlamıyla bir koku çekme özelliğinin olmadığıydı. 20.000 TL bedeli sadece ısıtma için mi verdim?

05 Aralık 2023 16:06 (Şikayetten 4 gün sonra)

Dyson Kötü Koku Hakkında

Nisanur
23 Nisan 2024 00:25

Serpil
22 Aralık 2024 01:04
Dyson Hava Temizleyicinin Beklenmedik Koku Problemi
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Yusuf
16 Haziran 2023 16:15

Dyson Purifier Cool PC2 De-NOx Cihazı Sigara Kokusunu Gidermiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Cemre
21 Ekim 2025 13:25
dyson-purifier-cool-pc2-de-nox-cihazi-sigara-kokusunu-gidermiyor-magduriyet-yasiyorum-1.jpg
Senay sonuçtan memnun değil

Senay