Recep sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 00:58

Dyson markasının en yeni model süpürgesini satın aldım. Ancak süpürgenin dirsek kısmındaki aparatlar düştü; biri ilk hafta, diğeri ise iki hafta sonra. Müşteri hizmetleri WhatsApp hattına yönlendirildim. Oradan aldığım cevap, 'Bu şekilde kullanın,' oldu. Hukuki yollara başvuracağımı söylediğimde, 'Elimizde yok, beklemeniz gerekiyor, siz takip edeceksiniz, ne zaman gelirse,' şeklinde bir yanıt aldım. Cihazın ana başlığındaki sorun nedeniyle aşırı gürültü yapıyor ve bu durumdan şikayetçiyim. Daha önce satın aldığım ve memnun kaldığım 7. modelden sonra bu modeli tercih etmiştim. Ancak şu an büyük bir pişmanlık yaşıyoruz. Ürünün arkasında durulmuyor ve çözüm sunulmuyor. Cihaz elimizde kaldı.

25 Kasım 2023 13:43 (Şikayetten 3 gün sonra)

28 Kasım 2023 18:20
Dyson Gen 15 Pişmanlık

13:42 parça geldi bilgi geldi yazıyorum 18.08 dönüş oluyor ve parçanın olmadığı ön sipariş yazabiliriz cevabı geliyor demek çok fazla şikayet var çözüm beklemek değil iade talep ediyorum bu konuyla ilgili gerekenin yapılması ve mağduriyetin giderilmesi gerekiyor

01 Aralık 2023 10:16
Dyson Gen 15 Pişmanlık

Duvara karşı konuşuyorsunuz söylediğiniz hiçbir şeyi dikkate almıyorlar defalarca aynı şeyi yazıyorum Müşter temsilcisi değişiyor ama sorun çözülmüyor paranızla perişan olmak bu bu marka böyle bir geri dönüş sorununu acil çözmelidir

25 Aralık 2023 23:57

İyice can sıkıcı olmaya başladı görselleri ilettim başlık videosu attım gelen sipariş küçük başlık 1 günde iade aldılar ama halen doğru başlık yok ve iletişim sorunu yaşıyorum

Hüseyin sonuçtan çok memnun

Dyson Süpürge İçin Yetersiz Müşteri Desteğiyle Mağduriyet

Hüseyin
23 Haziran 2025 21:35
"Şikayetimin sonucunda yetkili arkadaşlar aradılar arıza tespiti yapıp ücretsiz ürünün arızalı kısmının gönderiminin yapılacağını söylediler ilgilerinden dolayı teşekkür ederim"
Dyson Süpürge İçin Yetersiz Müşteri Desteğiyle Mağduriyet
Nalan sonuçtan hiç memnun değil

Nalan
22 Ocak 2024 16:52
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Mutlu
23 Ekim 2024 16:33
Dyson Süpürge Başlığı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Dyson Süpürge Başlığı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Merve
27 Mayıs 2024 15:08
Dyson Müşteri Hizmetleri İlgisizliği
Nejla sonuçtan hiç memnun değil

Nejla
11 Mart 2024 00:36