Cebrail sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 12:01

7 Mart 2022 günü aldığım ve severek kullandığım Dyson Cyclone V10 Animal Dikey Kablosuz Şarjlı Süpürgesinin boru bağlantı tırnağı kırıldı. Maalesef tırnak tek başına satılmıyor. Boruyu komple satın almak gerekiyor. Umarım sorunun çözümünde yardımcı olurlar.

11 Mart 2024 10:29 (Şikayetten 2 gün sonra)

12 Mart 2024 19:40

Dyson tarafından dönüş sağlandı. Ürünün garanti süresinin dolduğu söylendi. Ürünü 7 Mart 2022 yılında satın almıştım. Arıza verdiği tarih 5 Mart 2024 günüydü. Yani arıza verdiğinde garanti kapsamındaydı. Sonuç olarak küçük bir tırnak için boruyu komple satın almam gerektiği söylendi. Küçük bir bağlantı tırnağı için 1000₺ nin üstünde para vererek boruyu satın almak saçma. Maalesef sorunuma çözüm bulunmadı.

Dyson V12 Süpürge Borusunun Tekrarlayan Kırılması Ve Orijinal Yedek Parça Sorunu

Eray
11 Ekim 2025 13:05
dyson-v12-supurge-borusunun-tekrarlayan-kirilmasi-ve-orijinal-yedek-parca-sorunu-2.jpg
dyson-v12-supurge-borusunun-tekrarlayan-kirilmasi-ve-orijinal-yedek-parca-sorunu-1.jpg

Gül
08 Ağustos 2024 14:33
Şener sonuçtan hiç memnun değil

Şener
16 Şubat 2025 10:53
Mine sonuçtan hiç memnun değil

Mine
10 Kasım 2024 11:15