Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Başlığın 3 Senede Bir Kırılması

Dyson Başlığın 3 Senede Bir Kırılması
Faruk
07 Mayıs 2024 00:31

Dyson CY27 pnömatik başlık (süpürge ucu) garantiden değiştirdik, 3 sene de gelen başlık ta kırıldı. (Satın alma tarihi 1.5.2018 - Garanti geçerlilik süresi 1.5.2023) Bir önceki markamda 15 sene motor arızasına kadar böyle bir sıkıntı yaşamadık. Her 3 senede bir başlık kırılması Dyson için normal mi? Yazışmalarımıza rağmen kırılan parça merak edilmedi ve parça satın alma linki yollandı. Bu arada başlık fiyatı da, piyasadaki süpürgelerin (%90 dan fazlası) komple fiyatından da fazla.

13 Mayıs 2024 14:26 (Şikayetten 6 gün sonra)

Faruk
18 Haziran 2024 20:20

Merhabalar, firmadan aradılar, aynı konuyu konuşmamıza rağmen maalesef ezberlenmiş son cümleleri, linkten gönderdiğimiz siteden başlığı satın alabilirsiniz oldu. Satın aldım bu arada. Fakat bendeki kırılan başlığın merak edilip alınmaması, mekanik testlerinin yapılmaması çok maliyetli olmasa gerek. Sonuç olarak bendeki ve çevremdeki soru işaretini çözmek için yeni aldığım başlığın üç senede kırılıp kırılmayacağı beklemek olacak!

Eray sonuçtan hiç memnun değil

Eray
21 Kasım 2024 13:30
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

Oğuz
03 Mart 10:23

Dyson CY27 Multi Floor Başlık Kırıldı

Merve
24 Eylül 2023 15:16
Dyson CY27 Multi Floor Başlık Kırıldı
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Dyson V8 Süpürge Başlığı Kırıldı, Garanti Sonrası Destek Sağlanmadı

Merve