Dyson Airwrap Sorunu Ve Yaşattığı Mağduriyet

Dyson Airwrap Sorunu Ve Yaşattığı Mağduriyet
Çağla
08 Mayıs 2024 19:44

Öncelikle cihaz eşimin üzerine sonra üzerinize cihaz gözükmüyor gibi şeylerle bana dönüş yapmayın çözüm istiyorsanız arayın. Arkadaşlar insanların öve öve bitiremediği bu Dyson Airwrap cihaz 3 kez servise gönderildi üst üste ve ben 20 gün x3 bu cihazın olmayışının mağduriyetini yaşadım. Yeni cihazla değişim yapmışlar güya, yaşadığım yerde değildim döndüm. Cihazı açtım hiç yeni gibi değil neyse dedim kullanayım fırça başlığı saçımda kaldı ve neredeyse ortadan 1 tutam saçımı yoldu. Ürünü çalıştırıyorum filtreyi her kullanımda temizlememe rağmen beyaz ışık yanıp sönüyor cihazı kapatıp tekrar açıyorum düzeliyor. Muhtemelen bana kullanılmış ve güya sorunu giderilmiş başka birinin cihazı sıfır olarak gönderildi. İnsanları saf yerine koymayın. O kadar parayı bu performans için vermiyoruz. Ne bitmez çileymiş arkadaş. Şu markayı herkese överdim bir sürü de ürün aldırmışımdır çevreme ta ki şu cihazı alana kadar. Sonuna kadar mağduriyet. Görselde ve umarım yüklenmişse videolarda da mevcut. 3 kere toplamda yaklaşık 60 gün ben elimde hiçbir cihaz olmadan mağdur oldum gitti gitti geldi aynı. Yenisini gönderdiğiniz ürün de bu mu Allah aşkına işinizi hakkıyla yapın.

14 Mayıs 2024 15:15 (Şikayetten 5 gün sonra)

Eda sonuçtan çok memnun

22 Mayıs 2025 16:01
"Dikkate almanız ve ürünümü değiştirmeniz beni mağdur etmemeniz adına çok teşekkür ediyorum"

Şura
27 Mayıs 2024 14:42