Nagehan sonuçtan çok memnun

Dyson Airwrap Multi-Styler Complete Long Saç Maşası Ürünü İle Bitmeyen Sorunlar

15 Kasım 2024 15:04
Nagehan'ın Teşekkür Mesajı
“Çok teşekkür ederim müşteri hizmetleri beni aradı ve ürünümü garantiye aldılar süreç çok hızlı işledi ve yeni ürün göndereceklerini söylediler. Gerçekten çok memnunum Dyson kalitesi gerçekten ve ürünlerinin arkasında durmaları da beni ayrıca mutlu etti.”

10.02.2023'de Dyson Airwrap ürününüzü satın aldım. Ancak elime ulaştığı tarihten itibaren filtre uyarısı verip sık sık kapanmaya başladı. Teknik servisi aradım ancak bunun normal olduğu ve filtre temizliğini sık yapmam gerektiği söylendi.

Ardından başlıkların oynama problemi nedeniyle tekrar servisi aradım, bazı başlıkların oynadığını söyledim ve incelemeye gerek olmadığı, sadece fırlayan fırçanın aynısının gönderileceği söylendi. 2 gün içerisinde set dışı farklı bir fırça gönderildi. İade ettim ve ürünü onarıma gönderebileceğim söylendi. Ürünümün gövde kısmı 03.04.2024'de değiştirilip adresime gönderildi. Teslim aldığımda ürün başlıklarının oynama sorununun devam ettiğini ilettiğimde fırça başlığın stoğu olmadığı, 20 gün içerisinde geleceği ve tarafıma ulaştırılacağı söylendi; ancak fırça gönderilmedi.

Bu arada yeni gönderilen gövdenin tuşu yerinden koptu. Tekrar servise gönderdim, eksik başlığımı da tekrar talep ettim. 07.08.2024'de ürünüm yeni gövdeyle gönderildi. Tekrar arayarak tarak başlığının, kurutma başlığının ve fırça başlığımın oynadığını, başlıkların yenilenmesini istediğimi belirttim; ancak esneme payı olabileceği, bunun normal olduğu söylendi. Fırça başlığının ise bakır renginin olmadığı, istersem renksiz başlık ya da prusya mavisini gönderebileceklerini söylediler ve kabul etmedim çünkü toplama bilgisayar gibi alakasız renklerle bir Dyson seti istemiyorum.

Ürünümün garantisi şubat ayında dolacak ve ben hâlâ 3 başlığımın da oynama problemini, ayrıca çok sık filtre ışığının yanma problemini yaşıyorum. Sadece 2. Gönderilen gövdede bu problemi yaşamamıştım. Onda da tuşu koptu. Şu an saçlarımın önünü yapamıyorum çünkü fırça başlığına saçlarım sıkışıyor ve kopuyor. Kurutma başlığının ise elektriklenme kısmını kullanamıyorum çünkü saçıma değdirdiğinde başlık yerinden çıkıp yere düşüyor. Ürün şu an benim işimi görmüyor.

Dyson Airwrap ürününüz beni çok yordu, 2 senedir oyalanıyorum. Şu an ürünü kullanamıyorum. Boşuna duruyor. Tamamen bir onarım sağlanmadı. Dyson, ürününün arkasında durmuyor, müşterilerinin memnuniyetini önemsemiyor.

21 Kasım 2024 15:56 (Şikayetten 6 gün sonra)

28 Kasım 2024 18:42

Gizem
12 Temmuz 2024 15:42

İlayda
20 Ocak 2025 17:19
Melek sonuçtan hiç memnun değil

Dyson Airwrap Ürün Ve Müşteri Hizmetlerinden Memnun Kalmadım

Melek
02 Mayıs 2025 18:40
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
03 Mart 2024 23:03