Dolap Yorum Engeli Koyuyor Hesap Kapatıyor Kafasına Göre

Aynur
25 Nisan 2024 16:17

Dolap uygulaması, o kadar panik halindeler ki, satışları kaçırmamak için dedektif olmuşlar ama başarısız dedektifler! Hesabımı yoruma kapadılar sözüm ona başka platforma yönlendirmişim İspat edin dedim, biriyle görüşürken İstanbul yazmışım 🙈🙈 120x200 yatak almak isteyen biriyle konuşuyorum, kargo yapabilecek misiniz çok tutar diyor, ben de bilmiyorum, İstanbul'dayım siz neredesiniz kargo şirketten fiyat alayım diyorum. Devamında fiyat alıp kargodan yazıyorum. İstanbul içine 500 isterken hataya 1500 istiyor kargo, bu yazılarım olmasına rağmen, yer belirtemezsiniz diyorlar ve yoruma kapatıyorlar hesabımı. Dolap ve ekibi gittikçe insanları çok sıkıyorsunuz, elbet bir gün alternatifiniz olacak ve kaybedeceksiniz müşterilerinizi. Tekel gibi çalışmayı bırakın artık, bir çok insan aynı şeyden muzdarip, madem öyle yasaklı kelimeler var bunu sisteminizin içinde engelleyin. İnsanlar yazsalar bile gönderemesinler mesajı. Bu nedir ya çocuk muyuz biz ceza kesiyorsunuz bir de. Fazla havalandınız kendinize gelin artık

Miray

Yemin ederim ayakta alkışlamak istedim yorumunuzu. O kadar haklısınız ki. İyice sapıttılar. Keşke yeni çıkan uygulama olsa da ona geçsek. Ben şimdi sahibinden 2. El kısmına başladım hem komisyon yok şimdilik iyi görünüyor.

Miray

Sahibinden de komisyon almaya başladı :d hiçbir düzgün yer kalmadı maalesef. Bir de ilan sayısı sınırı varmış 30 ya da 50 hak koymuşlar saçmalık.

Ece sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 10:05
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Zeynep
14 Mayıs 2024 18:39