Dijitsu Djt 12000 BTU A++ İnverter Klima

Ayça
08 Aralık 2023 13:39

Carrefour marketten Dijitsu marka klima satın aldım. Salı günü klima ulaştı ve o günden beri Dijitsu çağrı merkezini arıyorum. Sabah 9'dan akşam 6'ya kadar telefonla uğraşıyorum. Bu süreçte iki bayan ile görüştüm; biri yanlış bir servis numarası verirken, diğeri beni arayacaklarını söyledi. Ancak kimse tarafından aranmadım. Ertesi gün yine çağrı merkezini sürekli aradım ve bana geri dönüş yapacaklarını belirttiler. En sonunda WhatsApp üzerinden 5491***910 numaradan biri 'Dijitsu nasıl yardımcı olabiliriz?' diye yazdı. Servis montaj talebinde bulundum ve 'Gün içinde bilgi vereceğiz' yanıtını aldım. Ancak o gün geri dönüş olmadı ve bugün ben tekrar yazdım. Esenyurt bölgesine servis hizmetlerinin olmadığını ve kendim bir servis bulmam gerektiğini ifade ettiler. Garanti koşullarının bozulmaması için resmi servislerinin olması gerektiğini belirtmeme rağmen, ücretin tarafıma yansıtılacağını söylediler. İnternet üzerinden bir servis bulup, fatura bilgileri için numara verdim. Dijitsu'dan yazan kişiye, özel servisi aramadıklarını belirttiler. Servis elemanı gelip montaj yapacakken, hava şartlarını bahane ederek montajın yapılamayacağını söylediler. İade sürecinde gerekli belgeleri talep ettiğimde ise cevap alamadım. Tüketici Mahkemesi'ne başvurarak, maddi ve manevi tazminat davası açacağım ve kanıtlarımı sunacağım.

profile profile

Burak
06 Nisan 2024 03:29
Ergun sonuçtan memnun

Ergun
06 Haziran 2024 21:06
Dijitsu Mu? Aman Dikkat!
Münevver sonuçtan hiç memnun değil

Münevver
06 Haziran 2024 18:31
Dijitsu Klima Kurulumunda 4 Aylık Mağduriyet Ve İlgisizlik
Sezen sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Klima Montajı İçin Servis Ve İletişim Sorunları Yaşadık

Sezen
04 Temmuz 12:59
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Dijitsu Klima İçin Yetkili Servise Ulaşamıyorum, Mağduriyetim Giderilmiyor

Uğur