Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Digiturk Paketimi Aktif Edemedikleri İçin Kullanamıyorum

Digiturk Paketimi Aktif Edemedikleri İçin Kullanamıyorum
16 Temmuz 2024 18:41

Geçtiğimiz futbol sezonunun sonlarına doğru bir bankanın sağladığı kampanya ile bir Digiturk paketine üye olmuştum. Sezon bittikten kısa bir zaman sonra üyelik iptali için başvurdum. Başvurum alındıktan 1 hafta sonra arandım ve teklif edilen paketi kabul ettim. Fakat paket aktif olmadı. Müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim, ses kaydı dinlediler ve birkaç gün sonra arayıp beni haklı bulduklarını söyleyerek aynı teklifi yeniden sundular. Kabul ettim, paketin de aktif hale geldiğini söylediler. Fakat yine aktif olmadı. Yine müşteri hizmetleri ile görüştüm, nasıl böyle bir şey olduğunu anlamadıklarını anlattıktan sonra paketin de aktif olduğunu, inceleme yapıp geri dönüş sağlayacaklarını belirttiler. Bir gün sonra arayıp bir şeyler denetti yetkili kişi ama olmadı. Arka planda bir güncelleme yapacağını, kısa süre sonra beni yeniden arayacağını anlattı. Ama aradan 2 iş günü geçmiş olmasına rağmen arayan soran olmadı. Paket aktif deniyor ama yayın yok. Çözüm de sağlayamıyorlar. Üyelik ücretini de eminim ki fatura kesimi gelince isteyecekler. Ekranda çıkan uyarının görselini de paylaşacağım, yazı olarak da burada dursun: Üyeliğiniz yayına kapatılmıştır. "Detaylı bilgi için 212 473 7373'ü arayabilirsiniz." Sorunumun çözülmesini istiyorum.

21 Temmuz 2024 18:19

Günlerdir hiçbir geri dönüş ve gelişme sağlanmadı.

Eray
Eray

Merhaba, durum düzeldi mi?

Emrah

Düzelmedi. Şikayetvar'daki şikayetim ile alakalı hiçbir geri dönüş olmadı. Kendilerine ilettiğim kayıt için oyaladılar sürekli. En son, yine kendi açtığım kayıta istinaden, arayıp paketi veremeyeceklerini söylediler. Şaka gibi ama gerçek.

Alican sonuçtan hiç memnun değil

Alican
04 Ağustos 2025 13:02
Eray sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 12:20

Mevlüt