MNG Kargo Şırnak Cizre Şubesi

19 Mart 2024 09:38

MNG Kargo ürünümü eve getirmiyor. Şırnak'ın Cizre ilçesi, Merkez Mahallesi'ndeki Konutlar Mahallesi Dirsekli adresimize, şubeye 6 km mesafede olmamıza rağmen kargolarım eve teslim edilmiyor. Bunun yerine şubeden teslim alınması gerektiği belirtilerek tarafım aranıyor. Her seferinde aynı sorunu yaşıyorum. Takip numarası: 696534149630.

19 Mart 2024 09:56 (Şikayetten 17 dakika sonra)
Ali
Ali
19 Mart 2024 10:07

Firma tarafından dönüş sağlandı tekrar şikayetimi belirttim henüz çözüm olmadı olursa belirteceğim

Özgür sonuçtan hiç memnun değil

MNG Kargo Cizre Şubesinde Tekrarlayan Teslimat Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

26 Ekim 2025 10:44

"Teşekkürler"

21 Temmuz 2023 11:23
Selya sonuçtan çok memnun

28 Mart 2024 23:04
"Şikayetim üzerine MNG Kargo tarafından gün içinde 2 kere arandım. İlkinde şikayetimi dinlediler ve şube ile irtibata geçerek beni yeniden bilgilendireceklerini ve gönderinin teslim edileceğini söylediler. Ben de teşekkür ettim, ve fakat o gönderiyi yine de teslim etmeyeceklerini ilettim. İkinci kez arandığımda şube ile görüşüldüğünü ve gönderinin gün içinde mutlaka teslim edileceğini bildirdiler, ben bir kez daha ilgilerine teşekkür ederim ve "teslim etmeyeceklerine eminim" diye belirttim. Çünkü bu şubenin çalışma şekli bu, bunca zamanda tecrübe ettiğimiz kadarıyla. Sonuç olarak gönderim hala teslim edilmedi ve benim gidip almamı bekliyorlar. İnanılmaz..."
Cizre MNG Kargo Gönderileri Teslim Etmiyor!
Cizre MNG Kargo Gönderileri Teslim Etmiyor!

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri