MNG Kargo Muğla/Menteşe Karya Şubesi

12 Haziran 2023 14:18

Yaklaşık 3 hafta önce bana ait bir kargonun bana değil de çalışmış olduğum yerde bulunan danışmaya bırakılarak teslim edilmişçesine arkasını dönüp giden kargo çalışanı sayesinde vurdumduymaz insanlar yüzünden stres çekiyorum. Konuyu kısaca burda tekrardan dile getirmek istiyorum.

"17.05.2023 'te iş yeri adresimde tarafıma değil de iş yeri danışma bölümünde yer alan güvenliğe teslim edilen kargomu, gün içinde mobil telefonumdan kontrolüm sonucu teslim edildiğini anladım. Bana teslim edilmeyen kargomu danışma bölümünden alırken ambalajının yırtıldığını fark ettim ve evimde denemek için ambalajı açtığımda ambalajının, içinde yer alan koruma kılıfının ve ürünün yırtıldığını gördüğümde şok oldum.

Sizce bu konuda ihmali olan kişi ya da kişiler kim merak ediyorum? Ayrıca 18.05.2023 yani bugün Muğla menteşe karya MNG Kargo şubesine gittiğimde ürünümdeki hasar için hasar tespit tutanağı tutmanız lazım dediğimde bizim böyle bir tutanak tutma uygulamamız yetkimiz yok dedi. Muğla menteşe MNG Kargo çalışanları hepsi birbirinden bir haber köklü bir hizmet içi eğitimi almaları lazım. Vatandaşa hizmet ve müşteri sorunlarını çözme konusunda yetenekli olmadıklarını düşünüyorum. Ve hala genel merkezlerinden aranıp yaşamış olduğum bu sorunu çözmelerini beklemekten başka çarem yokmuş. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz. Anlamış değilim."

fotoğrafları da elimde mevcut!

12 Haziran 2023 14:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Şikayetvar aracılığı ile bizlere iletmiş olduğunuz geri bildirim tarafımıza ulaşmıştır. Konuyla ilgili detaylı inceleme yapılarak çözüm merkezimiz tarafından geri dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, MNG Kargo A.Ş. Müşteri İlişkileri Yönetimi.

İsmail
İsmail
12 Haziran 2023 14:32

Bence geri dönüşümüzü güzel oyalama cümleleriyle değil çözüme kavuşturma olarak yaparsanız çok memnun olacağım. 3 haftadır sizin tarafınızdan oyalanıyorum bu konuda tek mağdur olan benim.

18 Mayıs 2023 11:16
Vildan sonuçtan çok memnun

24 Aralık 2024 19:01
"Bu teşekkür markaya değil aslında çözüm sağlamaya çalışan temsilci arkadaşa işini hakkıyla yapmaya çalışsa da arkasında duran MNG şube ekipleri maalesef kocaman bir hayal kırıklığı yine de umarım düzelme çabasında bulunurlar insanlara hizmet vermenin asıl işleri olduğunun farkına varmaları dileği ve isteğiyle."
Tolga sonuçtan çok memnun

10 Ağustos 2023 10:44

26 Eylül 2023 16:47
MNG Kargo Kargonun Teslim Edilmemesi Ve Sorunlar
MNG Kargo Kargonun Teslim Edilmemesi Ve Sorunlar
Bahar sonuçtan çok memnun

23 Ağustos 2023 11:40
"MNG Kargo çözüm merkezi müşteri destek hattında çalışan zarife hanım ilginiz için çok teşekkür ederim."

DHL eCommerce Türkiye Kategorileri