21 Mayıs 2024 17:54

9242115360 sipariş numaralı ve 693594713984 takip numaralı gönderimiz, Gaziantep Ayıntap MNG Kargo Şube personeli tarafından adrese gelindiğinde, tarafımızca aranmış ve ürünün desisinin yüksek olması nedeniyle adrese (daire kapısı) teslimat yapılamayacağını aşağıdan bizim teslim almamızı söylediler. Aşağıya indiğimde ise paketlerden 2 sinin asansöre sığmayacağını ( asansörü görmeden) söyleyip bunları yukarı çıkarmayacaklarını söylediler. Kendilerine bu ürünlerin asansöre sığacağını söylediğimde ise, " tamam o zaman sizinle beraber asansöre kadar taşıyalım sonrası sizin sorumluluğunuzda " demesi üzerine madem sizin sorumluluğunuzda değil adrese gelmenize ve ürünleri teslim etmeye çalışmanıza da gerek yok deyip arkadaşları uğurladım.
Sorum şu :
Eğer adrese teslim yapılmayacaksa binaya niye geldiniz. Arayın, ürünler şubede biz teslim edemiyoruz. Gelin alın deyin. Bir de ürün tarafımızca kabul edilmemiş diye iade girmişler. Ben iade etmedim. Ürünü adreste yazan adrese teslim etmemenizi kabul etmiyorum dedim.
Yorum sizin.
Dava açacağımızda ayrıca bildiririm.
Av. Erdal serkan E******

21 Mayıs 2024 17:55 (Şikayetten 1 dakika sonra)

11 Ekim 2023 16:46
MNG Kargo Kuryesi Paketi Dağıtmadan İadeye Gönderiyor

25 Eylül 2024 20:03
Pınar sonuçtan çok memnun

31 Temmuz 2023 23:07
"Yetkili arkadaşlara teşekkür ederim"

16 Temmuz 2023 21:43

14 Ekim 2023 14:44