DemirDöküm Nitromix Kombisi Arızalı

31 Mayıs 2024 01:05

Bundan 2 ay önce kombi almaya karar verdim. Önceki kombim olan Protherm kombisinin yenisinden alacaktım ve DemirDöküm merkeziyle görüştüm. Bana yardımcı olmak için yönlendirme yaptılar ve o esnada DemirDöküm Nitromix modeline bakın, sorunsuz güzel bir kombi diye öneride bulundular. Taktıracağım kombinin neredeyse iki katı fiyatına ben de Nitromix modelini aldım. Sonbahar olduğundan 2 hafta kullanmadım. Hava serinleyince açtım ve su basıncı 1.4'ten 1.9'a çıktı, sonra 1.6'ya düştü, bir anda 1.2 oldu. Su basıncı yükselip alçalıyordu. Yeni olmasından kaynaklı deyip ilk çalıştırmada bir şey yapmadım. Su ayarını kontrol ettim ve hava düzelince kombiden peteklerin sıcaklığını kapattım. Sonrasında hava yine soğudu ve tekrar açtığımda su basıncı 1.6 idi. Peteklerin ısınmasını bekledim ve ısınmadı. Kombiye baktığımda farklı bir ses geldiğini fark ettim. Su vanasını açtım, sesi düzeldi, kombi devreye girdi ve su basıncı 1.6-1.7 oldu. Vanayı kapadım, su basıncı 1.4'e düştü. Bunun üzerine arıza kaydı oluşturdum. Geldiler, baktılar, arızanın su basıncından olduğunu ve olayın ses gelmesine kadar anlattım. Servis bana, 'Ben buradayken o sesin gelmesi lazım,' diyerek cevap verdi ve kombinin içerisinde bir parça gösterip, 'Bu takılı kalmıştır,' dedi. Ben de kombiyi taktıralı 1 ay oldu. Hemen arıza verdi. Tamir ya da parça değişimi istemiyorum, benim kombim fabrika hatalı olmuş olabilir. Bu doğal diyerek değişimini istedim ve hiçbir şekilde umursanmadım. Bana, 'Kombiyi yapalım, tesisatınız sıkıntılı olabilir,' diye cevap verdiler. Eve gelen servis çalışanı arkadaş da kirli mi diye baktığında kirli olmadığını gördü ve 'Kirli değil,' dedi. Kombinin değişimini yapmadıkları gibi, 'İstediğiniz gibi yasal işlemlerde bulunabilirsiniz,' diyerek beni başlarından savdılar. Buradan herkese sesleniyorum, bu şekilde sorun yaşarsınız yardımcı olmazlar, haberiniz olsun. Ve DemirDöküm yetkilileri de okurlar umarım. Bu şekilde sattığınız malın arkasında durmazsanız, isminiz de malınız gibi bozulur.

31 Mayıs 2024 08:59 (Şikayetten 7 saat sonra)

Hümeyda sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Arızalı Kombi Sonrası Fiyat Farkı İadesi Yapılmadı

02 Haziran 2025 22:54
DemirDöküm Arızalı Kombi Sonrası Fiyat Farkı İadesi Yapılmadı
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

23 Ocak 2024 14:09
Meriç sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Nitromix Kombi Arızası

20 Eylül 2024 09:58
Belkıs sonuçtan hiç memnun değil

DemirDöküm Kombi İle Isınma Sorunu Ve Yetersiz Servis Deneyimi

12 Aralık 2024 17:52