Erol sonuçtan çok memnun

DemirDöküm Nitromix Kombi Çalışırken Tak Tak Ses Yapıyor

08 Aralık 2023 14:40
Erol'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler🙏”

Geçen yılbaşı almış olduğum Nitromix kombi servis tarafından devreye alındı, çalışırken 'tak, tak' diye ses geldi. Servisçi kendisi de duydu ve uyarmam üzerine kombi kapağını açıp içerisinde bulunan 3-4 vidayı sıktı; ses minimum seviyeye düştü ve rahatsız etmiyordu. Ancak ses tekrar yükseldi ve servisi aradım. Gelen arkadaşa ilk aldığımda yaşadığım durumu anlattım, onun cevabı şöyle oldu: Sesin normal olduğunu, vidaların sıkılması ile alakasının olmadığını söyledi ve hiçbir işlem yapmadı. Ayrıca garanti kapsamında bir arıza olmadığı için 500 TL servis ücreti istedi. Ben kabul etmedim ve bunun üzerine ödememem durumunda kara listeye alınacağımı söyledi ve gitti.

08 Aralık 2023 14:54 (Şikayetten 13 dakika sonra)
16 Aralık 2023 11:40

Teşekkürler🙏

Yorumlar (6)

Barış

İyi günler. Aynı sorunu yaşıyorum. Çözüm bulabildiniz mi?

Erol

Merhaba, ses genleşmeden oluyormuş. Servisçi arkadaş 4 tane somuna bakır yağı sürdü ses kesildi.

Erol

Merhaba, halen iletişime geçmediler, bekliyorum.

Cahide

Merhaba sorun kombinizde değil bacasında bacanız çaylak olabilir kuşkonmaz derseniz onlar bilir bacanıza baktırın kombinizi dahi patlatabilir

Bilgilendirme için teşekkür ederim 🙏

DemirDöküm Kombi Ses Sorunu Ve Çözüm Beklentisi!

09 Mart 00:20
Veli sonucu yetersiz buldu

Kombi Ses Sorunu Ve Servis Ücreti Endişesi

30 Aralık 2024 00:31
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

05 Ekim 2023 11:10