Veli sonucu yetersiz buldu

Kombi Ses Sorunu Ve Servis Ücreti Endişesi

30 Aralık 2024 00:31

DemirDöküm nitromix kombi kullanıyorum 1 aydır. Gecen hafta ise Enerji hattından kaynaklı sıkıntıdan dolayı kombi anakartının değişimi yapıldı. Fakat bu değişimden sonra kombiden çıt - çıt diye bazen azalan bazen artan ses gelmeye başladı. Bunun neden kaynaklandığını öğrenmek için servis talep ettim fakat kombide herhangi bir sorun tespit edilmezse servis ücreti talep edilebileceği söylendi. Daha önce böyle bir ses yoktu kombide. Bu markayı kullanan görüştüğüm insanlarda böyle bir ses olmadığını söylüyorlar cihazlarında. Garantisi var 2 yıl daha uzattım... Örneğin buzdolabının sorunu nedir soğutmaz karlama yapar vs. Sorunu az çok kullanıcı olarak bilinebilir bir şey ama bu öyle değil bizim bilebildiğimiz bir şey değil. Ki sizden yardim istiyoruz. Sorun yoksa ücret talep edilebilirmiş. Müşteriye yardımcı olmak bu kadar mı zor anlamıyorum. Servis çağırmaya korkar olduk

30 Aralık 2024 09:00 (Şikayetten 8 saat sonra)

Salim
Salim

Yoğuşma kazanına vidaları biraz gevşetip sıvı conta surun hemen keser ucuz bir şey sıvıvı conta vigaların üstüne gevşetip

Hayrettin sonuçtan hiç memnun değil

Hayrettin
14 Mart 2024 19:02