Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Decathlon Yıkandıkça Küçülen Pantolon

Decathlon Yıkandıkça Küçülen Pantolon
23 Eylül 2024 18:03

Decathlon dan sürekli alışveriş yapmaktayım. Genel olarak ürünlerini beğeniyorum. Buna güvenerek forclaz marka pantolonun ikincisini de aldım. Fakat 3 ay içerisinde her iki pantolon da küçüldü. Artık kullanamıyorum. Bu sorunun düzeltilmesini istiyorum.

23 Eylül 2024 17:30

Decathlon dan Forclaz marka pantolon aldım. Rahat olması için bol almama rağmen ürün yıkandıkça küçüldü şu an kullanamıyorum. Üstelik iki adet almıştım ve şu an ikisini de kullanamıyorum. Geri bildirim yapmama rağmen bana geri dönüş olmuyor. Hatta yorumumda yayınlanmıyor.

Ek
23 Eylül 2024 18:19 (Şikayetten 16 dakika sonra)

Merhaba Zafer Bey , Tarafınıza mail yoluyla bilgilendirme yapılmıştır. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür eder, Sağlıklı ve spor dolu günler dileriz!

Zafer
Zafer
23 Eylül 2024 18:29

Decathlon dan gelen açıklama: "Pantolonunuzu paçalarıyla birleşik bir şekilde yıkamanızı öneriyoruz, bu sayede ürününüz farklı kısımlarında renk farklılıkları görülmeyecektir. -Çamaşır makinesi - En fazla 30°'de - Normal yıkama -Tamburlu kurutma yapmayınız -Kuru temizleme yapmayınız Garanti kapsamında ürünün incellenme süreci için mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz." Zaten diğer kıyafetlerle birlikte 30°'de yıkıyorum ve aklıma parçalarına ayırıp ayrı ayrı yıkamak hiç gelmedi, kurutma makinemde yok bu arada. Bu fiyata bu kadar kalitesiz ürün satıp insanları uğraştırıyorsunuz. Faturasını da isteyecek misiniz?

Emre sonuçtan çok memnun

Decathlon Pantolonlarında Renk Atması Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

02 Kasım 2024 02:27
"Selam öncelikle sorunumu çok hızlı şekilde çözüme ulaştırdığınız için teşekkür ederim. Decathlon ciddi anlamda yüksek bir kalite standardı oluşturdu. Email ve telefonla arama metotlarını kullandılar. Cx oranını yükseltmek adına : mağaza personelinin daha yardımcı şekilde davranabilmesi çok daha verimli olabılırdı. Ayrıca para iadesi ya da ürün tedariki seçenekleri olsaydı ürün tedarikini seçerdim para iadesi yerine 5 de 5 hatta 5 de 6 hizmet ve wow moments için birer tavsiye. Teşekkürler emre mır ekinci"

22 Eylül 2025 14:12
İade Talebim Haksız Yere Reddedildi, Canlı Destek Sağlanmadı
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
22 Ağustos 2024 12:45
Mrv sonuçtan memnun

12 Aralık 2023 14:33
"Geçte olsa para iadem yapıldı. Teşekkürler..."
Altuğ sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 12:25
Decathlon Kategorileri