Barbaros sonuçtan hiç memnun değil

08 Nisan 2024 06:45

D-Smart GO paketimi iptal ettirmek istiyorum. '2850'ye GO KAPAT yazıp mesaj attığımda iptal edileceğini müşteri hizmetlerinden söylediniz. Ancak her mesaj attığımda 'hatalı bilgi girdiniz' mesajı alıyorum, müşteri hizmetlerini defalarca aramama rağmen 'kesinlikle biz iptal edemeyiz, mesaj atın' diyorlar. Bu nasıl kötü bir hizmet politikasıdır? Bilerek iptal etmiyorsunuz. Acilen iptal edilmesini talep ediyorum. En az 25 kez müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bu yapılan müşteriyi yanıltmaktır. İvedilikle problemin çözülmesini istiyorum.

15 Nisan 2024 15:36 (Şikayetten 7 gün sonra)

Merhaba Barbaros Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Şikayetiniz doğrultusunda sistem üzerinden gerekli kaydınızı oluşturdum. D-Smart GO aboneliğiniz bir sene boyunca kullanılabilecektir. Bir senenin sonunda iptal edilmesi içine yetkili birimimizi bilgilendirdim. Bilginize sunarım. Sevgiler.

16 Nisan 2024 03:51

Merhaba Sizin müşteri ilişkileri departmanda bunu telefonla arayarak anlattım ben Togg kullanıcısıyım bir hata ile bunu açtığımı anlattım lütfen hemen iptal edip ücret iademi yapmanızı rica ediyorum Ben bir sene boyunca da kullanmayacağım bir hata oldu Togg kullanıcılarına bir yıl ücretsiz kullanma hakkı var lütfen acilen ücreti iademi yapıp iptalinde gerçekleştiriniz.

18 Temmuz 2024 13:37

Hala iptal işlemini yapmadılar ve ücret iadesini de gerçekleştirmediler. Kesinlikle hizmetleri ve iletişimleri çok kötü.

06 Ağustos 2024 10:27

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Emrah
02 Mayıs 2024 16:38