23 Ağustos 2024 13:37

D Smart GO uygulamasını kullanmamama rağmen ve çağrı merkezine de iptalini bildirmeme rağmen haksız şekilde kullanmadığım ve iptal ettiğim bir ürün hakkında tarafıma fatura gönderilmektedir. Konuyla ilgilenilmesini ve mağduriyetimin düzeltilmesini bekliyorum.

23 Ağustos 2024 13:43

İptal işlemini kontrol etmek için siteye girmek istediğimde şifre değiştirmek için şifreyi unuttum seçeneğini tıkladığımda cep telefonumun dahi sistemde olmadığı uyarısını alıp sisteme giriş sağlayamıyorum fakat anlaşılamaz şekilde kartımdan para çekiliyor, bu haksızlığın ve mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

23 Ağustos 2024 14:22

Uygulama şifresini güncelledim fakat sürekli hata veriyor ve işlemleri kontrol etmek amaçlı dahi giremiyorum ve ellerindeki kart bilgimi, bilgim ve onayım olmadan kullanıp ücret tahsil etmişler, iptal etmeme ve bunu daha önce çağrı merkezi ile konuşmamda da belirtmeme rağmen kayıtlı kart bilgilerimi bilgi ve onayım olmadan kullanıp hesabımdan para çekmişler ve uygulamaya dahi giremiyorum ısrarla hata veriyor...

23 Ağustos 2024 14:45 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Bahri Bey, Ben Gökhan, yazılı destek uzmanıyım. Size yardımcı olmayı çok isterim. Şikayetiniz doğrultusunda gereken kaydınızı açtım ve ilgili birimimize ilettim. Paket iptaliniz için siz değerli abonemize dönüş sağlanacaktır. Bilginize sunarım. Sevgiler, D-Smart

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Halil
19 Mart 01:17

Merih
06 Şubat 2024 14:31

Kubilay
23 Ocak 2024 16:26

Amine
22 Nisan 2024 15:46
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan D Smart GO Abonelik Yenilemesi Ve Ücret Kesintisi

Burak