Hamza sonuçtan hiç memnun değil

21 Aralık 2023 09:33

D-Smart GO uygulamasını incelerken ücretsiz deneme süresinin olduğunu ve dilediğimiz zaman koşulsuz iptal etme hakkımızın bulunduğunu gördüm. Detaylı bilgi almak ve bu deneme hakkını nasıl kullanabileceğimi öğrenmek için birkaç müşteri temsilcisiyle görüştüm. İndirmenin web üzerinden yapılması gerektiği söylendi, başka bilgi verilmedi.

Ödeme yapmadan üye olunamıyor ve üye olmadan da uygulama kullanılamıyordu, bu yüzden ödeme yaparak üyelik işlemini tamamladık. Ancak uygulamadan memnun kalmadık. İki gün sonra, ücretsiz deneme hakkımızı kullanarak iptal ve iade işlemini nasıl yapacağımızı sorduğumuzda, üye olmadan önce bilgi vermeyen müşteri temsilcileri, ücret iadesi yapılamayacağını söylemeye başladılar.

Sorunları çözmedikleri gibi alaycı ve sabrımızı zorlayan cevaplar aldık. 'Üyelik işlemi tamamlandığı için iade yapılamıyor' dediler; ücret iadesi yapmayacaklarını, ancak iptal edebileceğimizi belirttiler. Sözleşmede ücret iadesinin olup olmadığını sorguladıklarında ise anlayışsız ve çözüm odaklı olmayan kelime oyunlarıyla karşılaştık. Ücretsiz deneme ile ücretsiz kullanımın aynı şey olmadığını belirttiler. Eğer deneme hakkını vermeyeceklerse, bu kelimeyi kullanmamaları gerektiğini düşünüyorum.

Üstelik, arayan müşteri temsilcisi telefonu yüzüme kapattı. Bu kadar basit ve kalitesiz bir firma ve temsilcileriyle daha önce karşılaşmadım. İnsanların emeğine göz dikmek bu kadar kolay olmamalı.

21 Aralık 2023 09:35 (Şikayetten 2 dakika sonra)
21 Aralık 2023 17:34

Şikayet var ekibi, şikayetimi düzenlerken yanlışlık yapılmış. Hakaret içermediği halde çok kesilmiş iletmek istediğim mesaj da yok olmuş maalesef. Sözleşmedeki ücretsiz deneme yi ücretsiz 1 hafta hediye diye çevirdikleri için bunların bambaşka şeyler olduğunu söyleyen biziz ve bunları ayırt edecek düzeydeyiz.

12 Ocak 2024 15:31

Değerli Abonemiz; 20.12.2023 tarihinde, saat 12.54'te 545******* numarasından görüşme yapıldı. Yaptığımız görüşmede belirtmiş olduğunuz kriterlere uygun görüşme kaydı bulunmamaktadır. Görüşme sırasında hat kesintisi yaşandığı için tekrar aradık ancak ulaşamadık. Saygılarımızla, D-Smart

15 Ocak 2024 18:58

Belirttiğiniz tarih ve saatte 10 dakika 21 Sn. Lik bir görüşme kayıtlı. Elemanınız telefonu yüzüme kapattığı için görüşme sonlandı, hat kesintisi olduğu için değil. Ne ondan sonra ne de bugüne kadar arayan da olmadı yaşadığım yer gayet merkezi bir konum hat kesintisi de hiç olmaz. Ben zaten vatana millete hizmet olsun, size bulaşırlarsa başlarına ne geleceğini, asla çözüm sunan bir muhatap bulamayacaklarını bununla birlikte akıllarıyla nasıl dalga geçercesine sabırlarının sınanacağını bilsinler sizden uzak dursunlar parlarını size kaptırmasınlar diye uyarmak için paylaşmıştım. Şu cevabınızla beni onayladınız.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Kişisel Verilerimin Silinmemesi Ve Bilgilendirme Eksikliği

Ahmet
24 Temmuz 18:34

Sümeyra
02 Mart 20:22

Bekir
07 Aralık 2023 12:33
Vedat sonuçtan hiç memnun değil

Vedat
22 Mayıs 2024 08:56