20 Kasım 2024 12:55840
Yağmur'un Teşekkür Mesajı
Pınar Hanım destek oldu. Para iademiz gerçekleşti. Pınar hanıma desteklerinden dolayı çok teşekkür ederim.

Merhaba,
Metrocity AVM'den aldığım, 15.11.2024 tarihli ve EGA2024000002586 numaralı faturaya ait Space Gray 3 kapılı dolap ve Space Gray şifonyer ile ilgili yaşadığım sorun nedeniyle size ulaşıyorum. Ürünleri 21.10.2024 tarihinde satın aldım ve 16.11.2024 tarihinde kesin teslim sözü verildi. Ancak ustalarınız kurulum sırasında gerekli özeni göstermemiş ve hatalı bir şifonyer teslim edilmiştir.
Dolabın sol arka tarafında, ekte de görülebileceği gibi siyah kavale dışarı fırlamış durumda. Durumu kurulum sırasında ustalara ilettim, ancak "bir şey olmaz" diyerek geçiştirdiler. Halbuki sol köşeden tamamen fırlamış ve köşe yerleşmemiş durumda. Ayrıca dolabın çekmeceleri düzgün çalışmıyor; sürtme yapıyor. Şifonyerin en üst çekmecesi ise yamuk duruyor ve 0.6 mm öne çıkmış durumda.
Bu şekilde kullanmam mümkün değil. 21 gün bekleme süresi gibi bir uygulama tamamen kabul edilemez! Acelem olmasa neden ürünü 16 Kasım'da erken teslim ettirmek için uğraşayım? Şu an tüm eşyalarım ve kıyafetlerim yerde, toz içinde kaldı. Bu mağduriyetimin acilen giderilmesini talep ediyorum. Eğer hızlıca çözüm sunulmazsa, yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim.
Sorunun çözümü ve gerekli değişimler için acil dönüş bekliyorum.
Saygılarımla,

20 Kasım 2024 13:06 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup konuyla ilgili müşteri hizmetleri yetkilimiz en kısa süre içerisinde size ulaşacaktır. Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili deneyimlerinizi ve görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Çilek Müşteri Hizmetleri

20 Kasım 2024 15:43

Merhaba, o kısa sürede ulaşmayı kim bilir ne zaman yapacaksınız. Ben 16 Kasım 2024 tarihinden beri bekliyorum.

21 Kasım 2024 08:38
Eki aç

Ben olsam hata yaptıysam gidip düzeltmeye çalışırım. Uyuyamam. Ne kadar da rahat. Kendi kurarken özenle kurması gerekmiyor mu? Hadi çekmecenin fabrika hatası var. Bunun? Bu resmen usta telefonla konuşurken bu dolabı kurdu. Özensiz davrandı.

21 Kasım 2024 18:42

Hala ilgilenmiyorlar...

22 Kasım 2024 17:43

Hala dönüş olmadı. İnsan hakları ihlali yapılıyor.

24 Kasım 2024 17:49
Eki aç

Dün akşam servis geldi. Kırık kameli oradan almadan dolabı oturtmaya çalıştı. Dolap alttan patladı. Ben baştan dolabın sökülüp tekrar kurulması gerektiğini söylemiştim. Bir şey olmaz dedi. Dolabın altı patlayınca onu oradan çıkarmamız gerekirdi dedi. Şimdi cayma hakkımı kullanmak istiyorum. Ama onlar yardımcı olamazmış. Bu sefer de Tüketici Hakem Heyeti başkanlığına gideceğim.

24 Kasım 2024 17:50

...

2 Aralık 2024 15:52

21 Aralık gelip alacaklar. 31 Aralık a kadar para iadesi olacak. Beklemem çok önemli değilmiş. Allah ıma çok şükür iademi kabul ettiler. Yeni yıla zamlı fiyatla alırım başka bir firmadan.

21 Aralık 2024 12:55
Eki aç

Merhaba, gelip teslim aldılar. Yanımda babam olduğu için daha dikkatli idiler. Sırada ödemenin iadesi bekleniyor. Bakalım.

25 Aralık 2024 15:01

4 Aralık 2024 10:02951

"Hızlı çözüm. Teşekkürler."

2 Kasım 2024 13:162.841

Merhaba 02.09.2024 tarihinde teslim edilen Çilek Mobilya ürünün kurulumunu yapan çalışanlar ürüne zarar vermiştir. Ayrı...

2 Destek1 Yorum

Çilek Odası'ndan Alınan Bebek Odası Takımında Kırık Parça Ve İade Sorunu

14 Aralık 2024 15:211.035

Çilek odasından 09.11.2024'de aldığım mino baby bebek odasının gardırop u bugün kurulumda kırık geldi. Takım olarak aldı...

Defolu Gelen Çocuk Odası Takımı İçin Değişim Ve Mağduriyetin Giderilmesini Talep Ediyorum

21 Ağustos 2025 18:381.087

09.08.2025 tarihinde MASKO 4 Çilek mağazasından Baby Loof model çocuk odası takımı satın aldım. Ürünün kurulumu sırasınd...

21 Mart 2025 00:052.413

İstanbul Metrocity AVM'de bulunan Çilek mobilyadan bir ranza seti aldık. Teslimat ve kurulum için belirtmiş oldukları ta...

1 Destek

Tümünü Gör
Çilek Mobilya Şifonyerin Çekmecesi Tek Gelmedi!

Çilek MobilyaŞifonyerin Çekmecesi Tek Gelmedi!

Nurcan
Çilek Mobilya Bambu Yatak Gıcırdama Sesi

Çilek MobilyaBambu Yatak Gıcırdama Sesi

Çiğdem
Çilek Mobilya Kalitesizlik, Pişmanlık...

Çilek MobilyaKalitesizlik, Pişmanlık...

Eser
Çilek Mobilya İstediğimiz Gibi Gelmedi Ren Ton Farkı Var!

Çilek Mobilyaİstediğimiz Gibi Gelmedi Ren Ton Farkı Var!

Şahin
Çilek Mobilya Ranza Alt Tabakası Çökme

Çilek MobilyaRanza Alt Tabakası Çökme

Öznur
Çilek Mobilya Yamuk Ürün Değişimi!

Çilek MobilyaYamuk Ürün Değişimi!

Sefa