27 Aralık 2024 12:01

19.12.2024 tarihinde Marmara Forum Carrefour SA mağazasından beyaz eşya alımı yaptık. İstediğimiz ürün kalmadığı için teşhirini satalım, hiçbir sorunu yok, garantisi var, bir arıza olursa iade ve değişim yapabileceğimizi söylediler. Biz de kabul ettik fakat teşhir olduğu için daha ucuz olması gerektiğini söyledik, satıcı personel ve ekibi ürünün orijinali ile aynı olduğunu, hiçbir sorununun olmadığını söyleyerek indirim yapmadılar. Yine de satın aldık. Ürün kurulumuna servis geldiğinde arızalı olduğu tespit edildi. Tutanak tutuldu ve Carrefour ile görüşerek iade ya da değişim için görüşmemizi istediler. Carrefour müşteri hizmetleri ile görüştüğümüzde bize ürünün değişim veya iade olmayacağını, teşhir ürünlerinin normal fiyatından daha uyguna satıldığı için yapamayacaklarını söylediler ama biz ürünü teşhir fiyatı gibi indirimli almadık ve bize satışta bu şekilde satmadılar, böyle bir bilgilendirme yapılmadı. Ne demek orijinal ürünle aynı ücrete alıp aynı haklardan yararlanamazsınız demek? Satarken hile ve yalanla satmanız doğru mu? Asla kabul etmiyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Her yere şikayet edeceğim.

27 Aralık 2024 12:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Merve
Merve
27 Aralık 2024 12:03

Sizlerin çözüm için iletişime geçmesi gerekiyor ve ben bekliyor olacağım bunun için

Ersin sonuçtan hiç memnun değil

08 Ocak 2025 14:18

22 Temmuz 2023 19:39

25 Aralık 2024 16:14
Emirhan sonuçtan çok memnun

28 Aralık 2023 11:54
"Gayet yardımcı oldular teşekkür ederim her şey için zeynep hanım çok yardımcı oldu"

06 Ağustos 2023 18:49
Carrefour SA Hasarlı Dolap Gönderimi Ve Olumsuz İade Ve Değişim İle Sonuçlanması

CarrefourSA Kategorileri