İzmir Karabağlar Yenitepe Carrefour Balık Reyonu Komedisi

24 Nisan 2024 00:01

İzmir Karabağlar Yenitepe Carrefour Mağazası'na bölgemizde çok yakın olduğu için sıkça gitmekteydik. Ancak artık gitmiyoruz. Balık reyonundaki kır saçlı çalışanın yetersizliği yüzünden mağazadan soğuduk. İlgisizliği ve tavrının rahatsız edici olması bir yana, yaptığı iş son derece kalitesiz ve isteksiz. İlk aldığımız fileto balık görüntüsüyle ilgili, 'Bu olur' dedik ve bilmediğini düşünerek bir şey demedik. Ancak sonraki alışverişimizde seçtiğim balıkların temizlenmesini istedim. Döndüğümde seçtiğim balıklar yerine farklı gramajda ve farklı şekilde temizlenmiş balıklar verildiğini fark ettim. Carrefour gibi bir mağazada bu tür lakayıt ve kabul edilemez durumları ilk defa deneyimliyorum. Yetkili birine durumu ilettim ancak aldırış etmedi. Umarım personel değişikliği olur ve biz de mağazaya tekrar gidebiliriz çünkü şu an için gitmek mümkün değil.

24 Nisan 2024 00:02 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Leyla sonucu yetersiz buldu

08 Ekim 2024 11:08