Atila sonuçtan memnun

Carrefour SA Tuzla'da Kasiyer Sorumsuzluğu!

12 Temmuz 2024 13:15

12 Temmuz sabah 10.00 gibi Tuzla İstasyon Cad. No:166/A adresinde bulunan Carrefour mağazasında alışverişimi bitirdikten sonra kasaya geldiğimde kasada görevli yoktu. Birazdan gelir diye sükunetimi korudum, bekledim. Hâlâ görevlinin gelmediğini görünce 'Görevli kimse yok mu? ' diye seslendim. Hâlâ kimse gelmedi. Dışarıda mı acaba diye dışarı çıktım. Hayret, ne göreyim, görevli kasiyer kişi elinde sigara cep telefonu ile oyalanmakta. 'Kardeş bakar mısın? ' dedim, duymadı. Bir daha 'Kardeş bakar mısın? ' dedim. 'Ne oldu? ' diye sordu. 'Kasada epeydir bekliyorum. Kim bakacak? ' diye sordum. 'Gelir birazdan görevli, ' dedi ve cep telefonu ve sigarasıyla oyalanmaya devam etti. Ben tekrar kasaya yönelirken arkamdan geldi. Kasanın başına geçti. Ben 'Bu kadar kasiyeri beklemeye mecbur muyum? Zamanımı çalıyorsunuz, ' diye kendisine konuştuğumda 'Benim de sigara içmeye hakkım var. Bir sigara içiyorum, ' diye bana söylendi. Ben de kendisine 'Müşteri kasada beklerken sigara molası neymiş? ' dedim. O esnada diğer kasiyer geldi. Ücretimi ödedim, ayrıldım. Ben o uzun boylu, bıyıklı ve diğer kısa boylu kasiyerlerden şikayetçiyim. 'Özür dileriz, bir karışıklık oldu' gibi sözler söyleyip konuşsalardı konu kapanacaktı ama nerede o kibarlık? Bir de üstüne üstelik haklı/haklılarmış gibi bana seslerini yükseltiyorlar. Carrefour insan kaynaklarının personel seçiminde maalesef dikkatsiz davrandığını gözlemledim ve çok üzülerek bu şikayeti dile getirmek istedim. Ben kasaya geldiğimde kasiyeri göremez ve dakikalarca kasiyeri göremezsem şikayetçi olmak en tabii hakkımdır diyerek bu şikayetimin dikkate alınmasını ve ivedilikle o markete daha işine saygılı kasiyerlerin göreve getirilmesini yetkili hanım veya beyefendiden rica eder, daha Carrefour ismine layık personellerle çalışmanızı rica ederim.

12 Temmuz 2024 13:18 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

Yeliz sonuçtan çok memnun

21 Mart 2024 19:47