11 Mart 2024 17:21

Carrefour SA Markette satılan Pet Bee's markalı kedi mamasından 15 kutu aldım. Ancak mamaları sokak kedileri bile yemiyor.
Tuvaletlerini kuma gömerken yaptıkları hareketle mamayı gömmeye çalışıyorlar. Nasıl bir mama anlayamadım.
Aldığımdan 14 gün geçtiği için iade almıyorlar.

11 Mart 2024 17:21 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz kayıt altına alınmış olup, çözüm süreciniz başlatılmıştır. Takibi için bizlere ulaşabilirsiniz. CarrefourSA Müşteri Hizmetleri

11 Mart 2024 17:32
Uğur
Uğur
11 Mart 2024 19:07

Carrefour SA Müşteri Hizmetlerinden arayıp ürünü tedarikçiden aldıklarını söylediler, yani ürünü hayvanlar yiyemese hatta yedikleri zaman ölseler bile Carrefour SA Market bununla ilgili bir sorumluluk almayacak demek ki, "Carrefour SA Market sattığı ürünün kalitesiyle bu kadar ilgili." Bir de bana akıl verdiler bir üründen memnun kalmazsam 14 gün içinde onları aramalıymışım. Kısacası, Carrefour SA Market sattığı ürünün arkasında kesinlikle durmuyor ve kalitesiyle ilgilenmiyor; Ayrıca tüm hayvan severler Carrefour SA Markette satılan Pet Bee's kedi ve köpek mamasını hayvanlar yemiyor.

Asya
Asya

Carrefour SA Marketten dun pet bees midir nedir yaş mama aldım bir paket 4 lü anlaşılan öyle kötü bir mama ki sokak kedilerim yüzüne bile bakmadı üstelik fiyatı da ucuz değil zaten zor sartlarda bakıyoruz canlara bu nedir şimdi 😡

Serkan sonuçtan çok memnun

21 Eylül 2023 00:22
"Şikayet var üzerinden sorun giderildi. Teşekkürler..."
Elda sonuçtan çok memnun

04 Ekim 2025 20:02
"Sude hanıma yardımları için çok teşekkür ederim. Mağduriyetimi gidermek için puan yükledi"
Aykan sonuçtan memnun

31 Temmuz 2024 13:23
"Öncelikle şikayet var ekibinden Zeynep hanıma teşekkürler ederim"
Carrefour SA Yanlış Getirilen Sipariş

CarrefourSA Kategorileri