Kader
22 Temmuz 2024 17:28

Yaklaşık 1 ay önce Park Afyon Boyner mağazasından fabrika marka sandalet almıştım. Tatile gittiğimde giydim ikisi farklıydı. Bir tanesinde 4 burgu diğerinde 2 burgu vardı. Ayağımı rahatsız ediyordu. En yakınındaki Boyner mağazasına gittim oradaki çalışan bayan inceledi buradan almış olsaydınız değiştirirdim. Bu ürün müşteriye verilmemeli üretici hatalı dedi. Aldığınız mağazaya götürün orada kesinlikle değişim yaparlar dedi. Tatil dönüşünde götürdüm. Bayan baktı tamam değiştirebiliriz dedi. Ben sandalet bakmaya giderken geri çağırdı biz bunu değiştiremeyiz bu ürünü giymişsiniz dedi. Ben ayağıma giymeden kaç burgu var mı diye saydım giydim rahatsız edince baktım o zaman fark ettim dedim. Sonra çalışan ters ters konuştu. Müşteriye nasıl davranılacağını bilmiyor. Haksız bile olsam bana karşı nazik ve kibar olmalıydı. Neyse firmaya incelemeye gönderdiler. Firmanın verdiği cevap üretim aşamasından kaynaklanan bir deforme olmadığını belirtmiş. Ben sandalete yapılmış bir burguyu nasıl açabilirim ki dikişli zaten. Normal bir mağaza bile hatalı ürün geri dönüşünde kendini eksikli hisseder hatayı telafi etmek için çırpınır. Ama Boyner de ben bunu göremedim.
Bir daha Boyner'in önünden bile geçmem.!

22 Temmuz 2024 17:59 (Şikayetten 31 dakika sonra)
23 Temmuz 2024 11:45

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Ceren

Osman
02 Temmuz 2025 12:01

15 Haziran 2024 20:28
Boyner Çöp Olmuş Hasarlı Kusurlu Ürün Yolluyor. Bir Daha Düşün Alırken
Davut sonuçtan hiç memnun değil

Davut
11 Haziran 2024 20:43