Boyner'de Cüzdan Değişimi ve Yetersiz İndirim Sorunu

Gülnur
09 Ekim 2024 16:42

Boyner'den 2023 Nisan ayında anneme Guess marka cüzdan aldım. Cüzdanda yıpranma oldu ve Boyner cüzdanı geri alıp bana değişim şansı verdi. Fakat aynı cüzdandan bu süre içinde stok kalmamış olduğundan muadili olan cüzdanı almam gerekiyordu. Cüzdanı ilk aldığımda 1400 TL gibi bir fiyatı vardı. Bu süre içinde cüzdanın yenisi 2800 TL olmuştu ve neredeyse ilk ödediğim rakamı tekrar ödemek zorundaydım. Yani 100% artmıştı fiyatı. Bunun üzerine şikayette bulununca İzmir İstinye Boyner bana en fazla %15 indirim yapabileceklerini söylediler. Bunu yeterli bulmayıp genel merkezi aradım. Genel merkeze şikayet bıraktım fakat bana dönüş olmadı. Bu şikayeti haftada bir tekrarladım. Tekrar aradığımda benimle görüşen müşteri danışmanı şikayetimi görüyor iletildiğini söylüyor fakat bana dönüş kesinlikle olmuyor. Benim şu anki şikayetim Genel Merkezle ilgili. Dönüş yapacaklarını söyledikleri halde dönüş yapmıyorlar. Ben %15 indirimi kabul etmiyorum. Cüzdan %100 zamlandığı halde, bana yapılan indirim nasıl sadece %15 olabilir. Bu durumla ilgili ivedilikle bana dönüş yapılmasını rica ediyorum.

09 Ekim 2024 16:46 (Şikayetten 4 dakika sonra)
10 Ekim 2024 09:24

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Batuhan sonuçtan hiç memnun değil

Batuhan
23 Aralık 2024 15:01
Boyner'den Aldığım Çantanın Sorunu Ve Yetersiz Çözüm
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2023 15:14
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

Begüm
20 Temmuz 2023 12:08
Eda sonuçtan çok memnun

15 Temmuz 2024 14:12
Vildan sonuçtan çok memnun

Vildan
15 Şubat 2024 18:14
"Özellikle Nihal hanıma çok teşekkür ederim."
Boyner Kargo Ve Stok Sorunu
Boyner Kargo Ve Stok Sorunu