Hasan sonuçtan hiç memnun değil

01 Haziran 2024 14:37

03/05/2024 tarihinde Mersin Forum YKM mağazasından %20 indirimli olarak Hopi ile 6210 TL'ye Armani Code EDP parfüm seti aldım. Tester parfümü üzerime sıktıklarında harikaydı 24 saate yakın kalıcılığı vardı. Aldığım parfümü birkaç gün kullandım koku yarım saat bile kalmıyor yayılım süresi 5 dakika falan sürüyordu. Kokuya alışıp algılayamıyorum mu acaba diye ofis arkadaşlarıma birkaç gün sordum ve burnumun dibine kadar girdiklerinde hafif notalarını hissedebildiler. 12/05/2024 tarihinde mağazaya gidip şikayetimi bildirdim. Mağaza incelemeye gönderdi ve dün 31/05/2024 tarihinde ret geldi. checkcosmetic.net sitesinden barkodunu sorgulattım üretim tarihi haziran 2023 çıktı. Bu parfüm ya reformüle olmuş ya da ithalatçı firma sahte göndermiş. Bu ülkede Boyner'e dahi güvenemeyeceksek kime güveneceğiz? Mağduriyetimin giderilmesini parfümün başka bir marka ile değişimini talep ediyorum. Aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve yılda min 50 bin tl alışveriş yaptığım Boyner'den bir daha alışveriş yapmayacağım.

01 Haziran 2024 14:40 (Şikayetten 2 dakika sonra)
01 Haziran 2024 16:07

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

03 Haziran 2024 19:36

Merhaba,​ Talebiniz ile ilgili görüşülerek çözüm sunulmuştur. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

03 Haziran 2024 20:56

Öncelikle çağrı merkezi temsilcisi nihal hanıma ilgi alakalarından dolayı çok teşekkür ederim. Süreç ile ilgili nihal hanım ilgili merciler ile ne kadar görüşürse görüşsün sonuç değişmedi mağdur edildim. Yılda 50 bin alışveriş yapıp üstüne çevresine Boyner'den alışverişi teşvik eden bir insandım. Bir nevi Boyner'in ücretsiz reklamını yapıyordum. Ben konuyu tüketici hakem heyetinde çözeceğim bir daha da Boyner'in önünden geçmeyeceğim. İlgili bütün mercilerde de bu durumu dile getireceğim. Aklı olan Boyner'den parfüm almasın bu kadar net söylüyorum.

Büşra
Büşra

Merhaba bende aynı mağazadan aynı zamanda aynı parfümü setini aldım bende de kalıcılık sorunu var ve üts kaydı yok ürünün sız görüşüp sonuca vardırabuldınız mı?

Hasan

Hayır aradılar yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım oradan haber bekliyorum

Nilgun sonuçtan hiç memnun değil

Nilgun
17 Ocak 2025 10:12
Tom Ford Parfümde Kalıcılık Sorunu: Boyner'den Aldığım Ürün Testere Uymuyor!
Tom Ford Parfümde Kalıcılık Sorunu: Boyner'den Aldığım Ürün Testere Uymuyor!
Servet sonuçtan çok memnun

Servet
11 Aralık 2024 11:45
"Yaşadığım problem, müşteri hizmetleri ile telefonda görüştükten sonra çözüldü. Teşekkür ederim."

Şeyhmus
18 Temmuz 2023 09:36