Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Şubat 2024 11:40

Boyner İnternet Mağazası'ndan Ağustos ayında 800 TL'ye almış olduğum Superfit marka çocuk botu, daha 1 ay kullanmadan fotoğraflarda gözüktüğü gibi parçalandı. Ürünü Boyner'e teslim ettim ve doğal olarak değişim kararı çıktı. Sorun burada başlıyor. Ürün Boyner'in elinde olmadığı için para iadesi teklif ediyorlar ama Ağustos ayında 800TL'ye bir çok bot alabiliyorken malum 5-6 ay sonra o fiyata bot bulamıyorum... Tüketici Haklarını Koruma Kanunu'nda 6 ay içinde sorun yaşanan ürün ayıplı ürün olarak nitelendiriliyor. Benim Boyner'den istediğim, yaşadığım sorunu para iadesi şeklinde değil, aldığım ürünü tedarik etmesi, edemiyorsa da aldığım ürüne eş değer bir ürün vermesidir. Yoksa hakkımı yasal yollardan kullanmak zorunda kalacağım.

01 Şubat 2024 11:41 (Şikayetten 1 dakika sonra)
03 Şubat 2024 10:07

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

05 Şubat 2024 14:03

07 Şubat 2024 11:52

Koskoca Boyner firması mağduriyetimi gidermek için %15'lik indirim tanımladılar:) Boyner uygulamasında herkese %20'nin altında indirim yapmayan Boyner, müşteri memnuniyeti için bundan da düşük oran teklif etti. Şaka gibi.

Asiye
07 Nisan 2025 16:50
Boyner'den Alınan Botun Sürekli Sorun Çıkarması Ve İade Sürecindeki Zorluklar
Cihan sonuçtan hiç memnun değil

Cihan
27 Şubat 2025 09:55

Murat
06 Aralık 2024 14:30
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Duygu
02 Ocak 2024 13:46