Esra sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 18:39

Boyner Mağazacılık'tan aldığım Laura Ashley marka çantamın dış yüzeyindeki kumaş, dolapta durduğu süre zarfında renk değiştirdi. Bu durumu mağaza ile paylaştım ve ürün tam üç kez incelendi. Ancak, mağaza tarafından üründe herhangi bir sorun olmadığı belirtildi. Bunun üzerine ürünün kullanım hatası sonucu mu bu hale geldiğini sordum fakat herhangi bir yanıt alamadım. Çantayı çok az, en fazla dört kez kullandım. Zaten yazlık bir kumaştan yapıldığı için pek kullanma fırsatım olmadı. Üstelik, inceleme süreci iki ay sürdü. Çantayı Eylül ayında satın almıştım ve daha altı ay dolmadan incelemeye götürdüm. Boyner'in bu şekilde mağduriyet yaşatmasından dolayı üzgünüm. Marka hakkında olumsuz bir yorum yapmayacağım. Burada, mağazadaki ilk hali ve sonradan aldığı halin fotoğraflarını paylaşıyorum.

01 Nisan 2024 18:55 (Şikayetten 16 dakika sonra)
Esra
Esra
01 Nisan 2024 21:51

Dönüşünüzü telefon aracılığı ile almak isterim

02 Nisan 2024 11:27

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Daha güzel bir alışveriş için biz hep buradayız. Alışveriş Dostunuz, Boyner Müşteri Deneyimi Ekibi

Züleyha
Züleyha

Bu çantadan bende de var ve aynı durumu bende yaşadım. Durduğu yerde böyle renk değiştirdi. Sonuç alabildiniz mi?

Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
24 Aralık 2024 23:23
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
04 Ekim 2024 01:02