İlker
16 Mayıs 2024 12:03

11.05.2024 tarihinde Ankara CEPA AVM'de Kutup Şirketler Grubuna ait Bosch mağazasına giderek alacağım WGA244ZXTR kodlu çamaşır makinesi için mağaza müdürü N*** Bey'den fiyat aldım ve akabinde 15.05.2024 tarihinde ürünü almak için aynı mağazaya gittim. Benimle N*** Bey başka mağazaya gönderilince Panora AVM'deki Bosch'tan gelen C** K**** Bey ilgilendi. Kendisine N*** Bey'in yazdığı notu gösterince bu fiyatın olamayacağını söyledi. Ben de fiyatlar güncellendi mi diye sordum, 'Hayır' dedi. N*** Bey'in başka çamaşır makinesi için fiyat vermiş olabileceğini söyledi. Ben de durumu kabullenip 'Olur' diyerek annemlerin beğendiği aynı ürünün inoks yerine beyazını aldım. Ürünün bedelini peşin olarak Kutup Şirketler Grubuna para havalesi yaparak ödedim. Akşam vakti N*** Bey'in nasıl başka ürünün fiyatını bana söylemiş olabileceğini düşünerek şüphelenip mağazaya tekrar gittim. Beni telefonla N*** Bey'le görüştürdüler ve N*** Bey mağaza müdürü olarak 'İ**** H****, ben sizin istediğiniz değil, diğer ürünü söyledim' deyince ben, 'N*** Bey, size ben tek ürün söyledim, koduyla ve görseliyle beraber, nasıl yanlış ürün fiyatı verdiniz?' dedim. Telefonu kapatıp satış yapan C** Bey'den ürün iptalini istedim. Onlar biraz mırın kırın edip 'Tamam' diyerek ürün satışını iptal ettiler ve para iadem için Kutup Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçmemi söylediler. Bugün 16.05.2024'te müşteri hizmetlerini aradım, kendileri ürün iade formunun daha ellerine ulaşmadığını söylediler ve C** Bey'i arayıp durumu söyleyince koordinatör gelince kendisine durumu anlatıp öyle iade oluşturacaklarını söyledi ve ben de 'Bunu neden dün söylemediniz?' dedim. Para iademle ilgili bir sorun olur mu diye sordum, 'Hayır, bununla ilgili sorun yaşamazsınız' dedi. Yine de içime kuşku düşürdü ve bu kanaldan da Kutup Şirketler Grubunu yaşananlardan haberdar etmek istedim. En kısa sürede para iademin Kutup Şirketler Grubu tarafınızca yapılmasını talep ediyorum. Not: Ekte peşin satış sipariş formu vardır.

16 Mayıs 2024 13:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

Celal sonuçtan hiç memnun değil

Celal
10 Eylül 2024 20:28
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Cansu
05 Eylül 2024 23:57

Ayse
03 Nisan 2024 10:24
Ökkeş sonuçtan hiç memnun değil

Ökkeş
19 Nisan 2024 23:23