Bosch Yüksek Beklenti, Düşük Performans!

18 Ocak 2024 23:55

WAX32MHXTR model çamaşır makinesini aldık. Alırken Almanya montajı, Serie 8 olarak övülen cihaz, banyoda taramalı tüfek gibi çalışarak ortamı cepheye çeviriyor. Üstelik 1600 devirde değil, 1200 devirde sıkıyor ve makine, kapasitesine göre neredeyse bomboş. Denge sistemi olduğu söylenmesine rağmen, ilk başta karışık yüklediğimizde sallanıyordu, sonrasında her şeyi ayrı ayrı yüklememize rağmen, 10 kg kapasiteli makineyi dolduramıyoruz. Makineye çamaşır yüklemekten korkuyoruz. En basit markalarda bile sıkma sırasında bu kadar sesle karşılaşmadım. Bu cihazın çamaşır makineleri içinde en üst modellerden biri olduğunu bilerek aldık fakat binlerce kez pişman olduk. 2023 Ocak'ta kurulum yapıldı ve 1 yıldır kullanıyoruz. Garantisi devam ediyor ancak çözüm sunulmadı. Telefonumda, o zamandan beri ara sıra çektiğim videolar mevcut. Her servis çağrımızda 'şunu yapın, bunu yapın' gibi çözümsüz öneriler alıyoruz. Kalite için tercih etmiştik ancak bir daha Bosch markasını tercih etmeyi kesinlikle düşünmüyorum.

19 Ocak 2024 09:28 (Şikayetten 9 saat sonra)

21 Ocak 2024 09:41

1 yıldır devam eden bu soruna defalarca servis gelmesine rağmen sorun yok denmişti şimdi amortisör bozuk dediler değişim olacakmış. Değiştirildiğinde tekrar durumu yazarım. Ama bu deneyim benim için baştan sona hüsran.

Bosch Marka Çamaşır Makinen Vasatlığı Ve İlgisizliği

Fatma
13 Mayıs 2024 15:49
Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Mağazasından Alınan Çamaşır Makinesi Teslimatında Yaşanan Mağduriyet

Emrullah
05 Eylül 2025 18:20
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Çamaşır Makinesi: Sessizlik Vaadi Hayal Kırıklığına Dönüştü

Orhan
03 Nisan 2025 10:52
Yigit sonuçtan hiç memnun değil

Bosch WGA252Z0TR Kazanın Yan Duvarlara Vurma Problemi

Yigit