Bosch Yeni Buzdolabı Arızası Ve Değişim İşlemleri

Naciye
29 Mayıs 2023 22:24

13 Mayıs'ta aldığım Bosch marka buzdolabı kurulumunun 2. Günü ürün soğutmamaya başladı. Tüm ürünlerimiz bozuldu. Değişim onayı sonrası halen buzdolabı ni bekliyorum. Yani yerine servis tarafında buzdolabı dahi gönderilmediği gibi bozulan ürünlerim ve mağduriyetimden kaynaklanan maddi ve manevi zararım karşılanmadı. 29 Mayıs günü ve hala depodan 2 gün sonra çıkacağını söylüyorlar.

08 Haziran 2023 22:15

Yeni aldığım XXL buzdolabı kurulumdan 1 gün sonra soğutma yapmadı ve sonrasında servis kontrolü sonrası 20 gün sonra değişim yapıldı. Ancak dolaptaki tüm gıda ürünlerim bozuldu. Bozulan gıda malzemesi zararımın karşılanmasını ve tarafına iadesini istiyorum...

29 Mayıs 2023 22:31

13 Mayıs ta buzdolabı aldım aynı gün soğutmamaya başladı değişim onayı sonrası henüz ürün gelmedi. Tüm ürünlerim bozuldu. Maddi ve manevi zararımın karşılanmasını istiyorum. Ve dolabın en kısa zamanda gönderilmesini istiyorum ya da iade etmek istiyorum.

30 Mayıs 2023 09:51 (Şikayetten 11 saat sonra)

Halil
30 Ağustos 2024 18:22
Bosch Marka Buzdolabı Arıza
Bosch Marka Buzdolabı Arıza
İrfan sonuçtan hiç memnun değil

İrfan
23 Eylül 2024 14:50
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
14 Ağustos 2023 13:21