Eren sonuçtan çok memnun

14 Mayıs 2024 09:50
Eren'in Teşekkür Mesajı
“Kronik bir mühendislik hatası olduğundan dolayı bu sorunu yaşayan başka tüketicilerde mevcut. İlk yetkili servis ile iletişime geçtim ancak garanti kapsamında olmadığı için ücretli bir şekilde parçayı temin edebileceğimi söylediler ancak ürünün garantisi henüz bitmemişti. Şikayetvar platformu sayesinde şikayetimi dile getirdim ve Bosch direkt olarak ücretsiz parça değişimi sağladı ve yetkili servis evime kadar ulaştırdı. Teşekkürler”

Bosch unlimited 7 dik süpürgemin toz hanesi bağlantı mandalı kırıldı. Şikayetleri okuyunca bu durumun kronik bir sorun olduğunu gördüm. Bir çok kişi mağdur olmuş. Bosch kalitesine güvenerek aldığım dik süpürgenin, kırılması halinde çalışmasını imkansız kılan önemli bir parçayı basit bir plastikten yapması beni çok şaşırttı. Bu kadar sorun çıkaran bir parçanın şikayetler dikkate alınarak daha sağlam bir malzemeden üretilmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu parçanın garanti kapsamında ücretsiz değiştirilmesini talep ediyorum.

14 Mayıs 2024 14:23 (Şikayetten 4 saat sonra)

17 Mayıs 2024 16:21

Sabri
03 Mayıs 2025 18:31
Bosch Unlimited 7 Dik Süpürgede Kronik Mandal Kırılması Ve Garanti Talebi
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
10 Mart 2025 10:12
Bosch Süpürgemin Kırılan Parçası Mağduriyet Yaratıyor
Koray sonuçtan çok memnun

Koray
06 Ekim 2024 19:38
"Bosch genel merkezine Edirne Uzunköprü Bosch yetkili servisi erkan beye teşekkür ederim."
Bosch Süpürge: Kronik Kırılma Sorunu
Bosch Süpürge: Kronik Kırılma Sorunu
G. Murat sonuçtan çok memnun

G. Murat
09 Aralık 2023 10:28
"Çok hızlı bir şekilde dönüş yaptılar ve eve servis yönlendirdiler. Garanti kapsamında olduğundan ücretsiz tüm parçayı değiştirdiler. İlgilerinden dolayı teşekkür ederim."
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
16 Aralık 2024 09:50
"Aslında yetkili olmayan ama kendine yetkili diyen servis ile konuştuktan sonra buraya yazdığım şikayeti anında cevaplayan Bosch, yetkili servisi yönlendirerek 1,5 hafta içinde işlemimi bitirdi. Tek sorun parçanın geç gelmesiydi. Çok teşekkür ederim!"
Bosch Süpürgede Kronik Mandal Sorunu
Bosch Kategorileri