Canan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Termostat Ayarı Yiyeceği Donma

Canan
31 Ağustos 2023 16:08

Yeni aldığımız buzdolabı yiyeceklerde donma yaptı. Servis parçayı değiştirdikten sonra termostat ayarı su akıtmaya başladı. Servis görüntüleri merkezi yolladı Bosch merkezine cevap gelince 15 gün sonra ararız dendi arayan olmadı biz tüketici olarak mağdur durumdayız

07 Eylül 2023 05:05

Bosch marka buzdolapi sakın almayın garantili olan buzdolabını değişiklik yapmıyorlar buzdolabınızın tamirini yapalım diyorlar sıfır sattığı dolaplar bozuk çıkıyor bir ürün bir kere bozulur parça bir kere değiştirilir Bosch marka aldığımız buzdolabı yiyeceği donma yaptı müşteri temsilcisini aradık servis geldi termostat ayarını değiştirdi termostat ayarı sıfır garantisinde oluyor dedi sonra biz servis geldi dolap yeşilleri çürütüyor dedi servis sizin termostat ayarı değişmemiş gerekiyor tekrar tekrar aynı üründen takti bu seferde taktiği termostattan su akmaya donmaya dolapin üst tarafında buzlanma yaptı biz servis dolap bu durumda videoları servis çalışanına gönderdik dolap bu durumda servis çalışan buzdolabı video görüntülerini Bosch merkezine yolladı merkez dolabı içinin parçaları ile birlikte merkeze yolladı servis 10 gün içinde merkezden cevap gelecek biz cevap veririz dedi bize biz haber bekliyoruz haber gelecek diye haber veren yok bize biz servis aradık servis çalışan merkeziden cevap gelmediğini söyledi biz gelin su dolap isinin ne zaman çözüme ulaşılacak daha sonra merkez servisten dolapin içinde parça koydu bu parça salı günü kadar dolap içinde dursun salı günü parçayı götürdü müşteri yetkilerden birkaç kere aradılar biz sorunun düzelmediğini dolapin arızalı olduğunu değiştirilmesi gerektiği söyledi servis çalışan yetkililere söyledi dolabın sıkıntılı arızalı olduğunu söyledi müşteri olarak değişim istedik garanti olduğu servis bize dolapin içine parça koyacağını arızayı tamiri yapalım dedikleri biz tamiri kabul etmiyoruz buzdolabı garanti kapsamında değişim hakkımız var bizde değişim istiyoruz

06 Eylül 2023 03:54

Yeni aldığımız Bosch buzdolabı yiyeceği donma müşteri hizmetleri aradık servisteki çalışan termostat parçası değiştikten sonra termostattan su akmaya başladı servisteki çalışan merkeze videoları çektiğini merkeze yolladığını merkezin servise cevap vermediğini söyledi biz Bosch aradığımızda merkezden cevap gelmediğini sonradan Bosch dediği Bosch merkezinde parça ürün aletle ölçüp öğrenmeye çalışalım dediğini servisteki çalışan merkeze istediği malzemeleri merkeze yolladı Bosch yetkilileri dolap ile ilgili bizimle iletişime geçtiğini tekrar dönüş yapacağını söyledi tekrar dönmediler süre uzatmaktan başka bir şey yapmıyorlar

06 Eylül 2023 03:36

Bosch marka aldığımız garantili oran buzdolabı yiyeceği dondurma arıza nedeni termostat ayarından kaynaklandı Bosch müşteri hizmetleri servisini aradık servisin dediği garantili sıfır marka ürünlerde termostat parçası değiştirilmesini söyledi termostat parçası değiştikten sonra termostattan su akmaya başladı biz tüketici olarak mağdur bırakıyor bir ürün bir kere araza yapar Arka arkaya araza yapmaz biz bu malin arızalı olduğunu değiştirilmesi gerektiğini söyledik servise servisteki çalışan yetkililer bildirdi müşteri hizmetleri dolabı için bizimle konuştuğunu tekrar dönüş yapacağını tekrar aramadılar Bosch servisinde çalışan ürün video attıktan sonra cevap vermediğini servisin dediği dolap herhangi parça koyduğunu arızayı nedeni bununla öğrenmeye çalışalım garanti ürünü değiştirmediğini sure uzatmak başka bir şey yapmadılar

05 Eylül 2023 22:46

Eldem ticaret limited şirket yeni aldığımız Bosch buzdolabı yiyeceği donma müşteri servisi aradık servisteki çalışan şahıs sıfır ürünlerinde olan bir durum olduğunu söyledi termostat parçası değiştikten sonra su akmaya başladı servisteki çalışan agbi durumu yetkileri bildirdiğini ürün değiştirilmesi gerektiğini söyledik 2 kere müşteri yetkilerini ilgileneceklerini sure uzatmaktan başka bir şey yapmadığını telefonla arayıp dolapin ilgili konuştuktan sonra tekrar telefonla arayacakları söyledikleri halde aramadılar müşteri olarak zor durumda bıraktığı sureyi uzatmadan başka bir şey yapmadılar bu ürün garantisi olduğu halde değiştirmediler

05 Eylül 2023 21:43

Emek eldem limited şirketinden yeni aldığımız buzdolabı yiyeceklerde donma yaptı Bosch servis çalışanları termostat ayarı sıfır garanti olduğu halde servis durumu yetkilere dolabın arızalı olduğunu bildiği halde sure uzatmaktan başka bir şey biz gerekeni yapacağız deyip size tekrar arayayip döneceğiz diyor lar arkasını aramıyorlar müşteri olarak Bosch bayiden şikayetçiyim tüketici olarak biz insanları mağdur durumda bırakıyorlar

31 Ağustos 2023 16:28 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Bosch Buzdolabı Soğutma Arızası

Beyza
22 Eylül 2023 14:44
Bosch Buzdolabı Soğutma Arızası

Zeliha
20 Eylül 2023 12:33

İmren
05 Eylül 2023 19:20
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
27 Ocak 2024 21:06
Bosch Aldığımızdan Beri Bozuk Olan Buzdolabı!
Songül sonuçtan hiç memnun değil

Songül
20 Mayıs 2024 20:27