Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Servisinden Geri Dönüş Alamama Sorunu

20 Kasım 2024 10:23

27.10.2024 tarihi saat 16:47 'de 444 6 333 numarasından yapmış olduğum görüşmede Bosch Yetkili Servisinden hizmet talep ettim. Ancak bu görüşmenin üzerinden 24 'ü iş günü olmak üzere 34 gün geçmiş olmasına rağmen geri dönüş alamadım. Bana ne bir servis randevu saati verildi ne de bu cihaza bu işlem yapılamaz şeklinde olumsuz bir geri dönüş sağlanmadı.

30.10.2024 tarihi saat 11:10 'da ise Bolu bölgesinden sorumlu Bosch Yetkili Servisi ile 0 374 222 26 14 telefon numarasından görüştüğümde cihazın ellerinde olduğu söylendi. Fakat bu görüşmenin üzerinden 15 'i iş günü olmak üzere 20 gün geçmesine rağmen yine bir geri dönüş alamadım.

20.11.2024 tarihi saat09:25 'te 444 2 474 numarasından yapmış olduğum görüşmede Bosch Home Comfort Group Merkezinde yoğunluktan dolayı yardımcı olamadıklarını, gün içinde yeniden aramam gerektiği cevabını aldım.

Tarih ve saatleri ayrıntılı veriyorum ki görüşmelerin kayıt altına alındığını söyledikleri için geriye dönük taramalarını istiyorum.

Dünya çapında kurumsal olan bir firmanın Türkiye 'de bu şekilde hizmet vermesi (! ) akıl alır gibi değil.

S/N : 8290-440-177093-7736902175 seri numarasına sahip cihazım için para karşılığında bir hizmet alamadığımdan ötürü Bosch firmasından şikayetçiyim.

20 Kasım 2024 10:47 (Şikayetten 24 dakika sonra)

22 Kasım 2024 22:46

Otomatik cevaptan sonra geri dönüş bile yapılmadı.

18 Aralık 2024 09:33

Değerli Müşterimiz, Başvurunuzla ilgili sizinle irtibata geçmeye çalışılmış fakat ulaşılamamıştır. Markamıza karşı gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla, BOSCH İletişim Merkezi

18 Aralık 2024 09:40

Niye bu kadar yalan konuşuyorsunuz? 7/24 ulaşabilir dediğiniz numarayı aradığımda dakikasına kadar saat ve tarih söylediğimde 'böyle bir kayıt yok' şeklinde cevapla karşılaştım. Arama kaydı bende varken sizin konuşmaları kayıt altına alıyoruz demenize rağmen nasıl oluyor da servis kaydınız yok diyebiliyorsunuz. CİMER'e yaptığım başvuruya göre Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru hakkım doğmuş. Ama uğraşmak istemediğim için boş verdim. Bundan sonra ne Bosch markasını kullanırım ne de etrafıma tavsiye ederim. Uluslararası bir markayı ülkemizde temsil edemiyorsunuz.

Berrak sonuçtan çok memnun

Bosch Servis Randevu Kaosu: İletişim Eksikliği Ve Mağduriyet

Berrak
06 Ocak 2025 20:37
"Şikayetim sonrası Bosch çağrı merkezi tarafıma hızlı bir şekilde geri dönüş yaptı ve yetkili servisi yönlendirdi. Teknik ekip, arıza hakkında detaylı bilgi vererek 2 gün içinde sorunu giderdi. Gösterilen ilgi ve hızlı çözüm için teşekkür ederim. Ancak, keşke bu süreç Şikayetvar platformu üzerinden mesaj yoluyla değil de, doğrudan çağrı merkezi üzerinden oluşturulan kayıtlarla daha proaktif bir şekilde yönetilseydi."
Bosch Servis Randevu Kaosu: İletişim Eksikliği Ve Mağduriyet
Deniz sonuçtan çok memnun

Deniz
22 Aralık 2023 15:18
"Hızla tamir için bir personel yönlendirildi Teşekkür ederim"

Nazif
17 Ağustos 2024 21:58
Tolgay sonuçtan hiç memnun değil

Tolgay
15 Temmuz 2023 17:27
İbrahim sonuçtan çok memnun

İbrahim
31 Ağustos 2024 17:30
"İlginiz için teşekkür ederim"
Bosch Kategorileri