Yasin sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2023 19:58

Bosch Optimum hamur yoğurma makinesine sahip olup, ürünümüzün hamur yoğrulan kazanında paslanmalar mevcut ve kıyma çekme aksesuarında sürtme sesi gelmektedir. Bosch çağrı merkezine kayıt oluşturdum; fakat 20 güne yakındır cevap verilmiyor. Her aradığımda 'Fabrikadan cevap bekliyoruz.' denilerek geçiştiriliyorum.

19 Aralık 2023 09:29 (Şikayetten 13 saat sonra)

19 Aralık 2023 19:19

4. Müşteri temsilcisi tarafından tekrardan arandım hepsi aynı kelimeyi ezberlemiş fabrikadan cevap bekliyoruz başka bir şey diyen yok 20 gündür fabrikadan cevap bekleniyor

22 Aralık 2023 18:40

2 aralıktan itibaren bekliyorum hala bir çözüm sunulmadı

27 Aralık 2023 07:58

Hiçbir gelişme yok 1 aydan beri fabrikadan cevap beklendiği söyleniyor ayrıca kıyma makinesi aparatının çalışmadığını bir yerlere sürttüğünü müşteri temsilcisine bildirmeme rağmen servisten gelip inceleyen falan olmadı

30 Aralık 2023 13:23
Bosch Optimum Paslanma Sorunu

Ürünün diğer çırpma aksesuarlarında paslanmalar meydana geldi görselde de çok net şekilde belli oluyor. Ayrıca kıyma çekme aksesuarında ki parça, içerideki başka bir parçaya sürtmekte ve çok fazla ısı meydana gelmektedir parçalara elimizle dokunamıyoruz sürtmeden kaynaklanan ısıdan dolayı servisten 1 aydır cevap gelmiyor ürünlerin hiçbirini kullanamıyoruz mağduriyetimizin giderilmesini ve bütün bu robot, parça ve aksesuarlarının birebir değişimini talep ediyorum

03 Ocak 2024 23:04

Hiçbir şekilde haber yok servisten ürünü satarken güzelleme yaparak satıyorlar fakat servis denen bir şey yok ürünün güncel liste fiyatı 23 bin tl bir çamaşır makinesi kadar pahalı ama servis ağı sıfır 1 ayı geçti paslanan malzeme ile alakalı hiçbir şekilde dönüş yapılmadı.

09 Ocak 2024 20:36

Servisten henüz geri dönüş yapılmadı bu markayı kesinlikle tercih etmemelisiniz el aletlerinde servis ağı yok gibi bir şey

11 Ocak 2024 22:29

Servisten geri dönüş yapıldı paslanmalar için kullanıcı hatası diyerek saçma bir bahane uydurdular arayan temsilci diğer paslı malzemeleriniz ile birlikte yıkama yapmışınız dedi bana resmen, mutfakta paslı malzeme kullanmak hangi mantık hangi akıl kabul eder bilemem paslanan ürünleri bulaşık makinesinde yıkadıktan sonra kurulamalısınız diyor bana, makinenin kurutma özelliğinin olduğundan bir haberler tabi, makinenin kıyma çekme aksesuarında sürtme ve ısınma sorununa görsel ve sürtme izi olduğu halde hiçbir gözlemlemeye rastlamamış servis, peki sürtme izi nedir diye soruyorum cevap yok, aksesuarı hiçbir şekilde bulaşık makinesine atmadığımız halde üzerinde bulaşık deterjanı izi var makineye atmışsınız bahanesi uydurdular ürünü teslim ettiler deterjan izini bırak üzerindeki makarna yaptığımız hamurların izi duruyor daha kısaca amatör servis amatör marka olduğunu bana anlatmış oldular. Hakkımı Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurarak sonuna kadar arayacağım bu markanın bu kadar düşeceğini düşünmemiştim.

12 Ocak 2024 09:33

Biraz önce müşteri temsilcisi aradı saçma tekliflerden birini daha sundular ürünleri yani paslanan malzemeleri ve sıkıntılı diğer parçaları ücretli bir şekilde değiştirmeyi teklif ettiler hala ürünün kullanıcı hatası olduğunu iddia ediyorlar hakkımı sonuna kadar adil olan tüketici hakem heyetinde arayacağım

17 Ocak 2024 16:55

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmuş bulunmaktayım sonucu buradan açıklayacağım iyi bir marka diye bu ürünü tercih etmemelisiniz.

26 Mart 2024 16:16

Tüketici hakem heyetinde ürün incelendi sonucu eve posta yolu ile göndereceklerini söylediler gelişmeleri ekleyeceğim buraya. Böyle bir markanın ürünlerinin arkasında durmayıp müşterilerini mağdur etmesi ne acı

22 Nisan 2024 21:55

Servise gönderdiğimde kıyma çekme makinesinde sürtme sesi olmadığını söylemişlerdi işte kanıtı fırsat bulup video çektim servisin bu şekilde deneme yaptığına inanmıyorum

Baki sonuçtan hiç memnun değil

Baki
07 Haziran 2024 23:39

Selçuk
24 Şubat 2024 16:56
Şerife sonuçtan hiç memnun değil

Şerife

bosch-elektrikli-el-aletleri-bosch-sattigi-ve-verdigi-urun-ayni-degil-1.jpg
İsmail sonuçtan memnun

İsmail
26 Ocak 2024 10:26
"Gecikmeli de olsa 50 gün sonra problem çözüldü. Ürün teslim edildi. Hamur yoğurma makinesi çok güzel ve kullanışlı. Talebimle ilgilenenlere ve sıkıntının giderilmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim."
Bosch Kategorileri