Nazar sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Markası Error Mu Verdi!

Bosch Markası Error Mu Verdi!
Nazar
10 Mayıs 2024 12:32

Benim şikayetim Bosch servisi ile ilgili. Yaklaşık bir aydır beni oyalıyorlar. Makinem bozuldu, önce 'sizden kaynaklı, altı delinmiş' dediler. Garanti karşılamıyor dediler. Ücreti neyse verdik, aldılar götürdüler ve geri getirdiler. Yaklaşık iki hafta içinde yeniden aynı arıza oluştu, geldiler ve yine 'delinmiş' dediler. Bu sefer 'tuzdan, parlatıcıdan' kaynaklandığını söylediler. 'Evde yapıştıracağız' dediler ve ben de kabul ettim. Yapıştırdılar ve '3 saat içinde bir şey koymayın, kullanmayın, kapağı açık kalsın, sonra kullanın' dediler. 12:40 civarında yapıştırıldı, ben saat 17:00'de kullanayım diye düşündüm ve onlar da 'çok iyi' dediler. Ben yine bekledim ve saat 18:30 civarında kullandım ama sonuç yine aynı, makinem arıza verdi. Çalışıyorum ve bu iş için sürekli gidip geliyorum. Bosch servisi de bir çözüm üretememiş durumda. Hangi markaya güveneceğimizi bilemiyorum. Evindeki bütün eşyalar Bosch ve ek garantili. En ucuz markaları almak daha mantıklı gibi görünüyor. Bosch'ta bir sorun mu var, bilmiyorum.

10 Mayıs 2024 13:10 (Şikayetten 37 dakika sonra)

Necati sonuçtan hiç memnun değil

Necati
23 Nisan 2024 00:39

Bosch Dolap Tamiri Kabusu: Sürekli Arızalar Ve İade Talebi

Gülten
16 Nisan 2025 11:49
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Gözde
22 Ocak 2025 09:14
Bosch Servis Sürecinde Yaşanan Sorunlar Ve Memnuniyetsizlik
Ersin sonuçtan hiç memnun değil

Ersin
10 Ocak 2024 23:51
Cigdem sonuçtan memnun

Cigdem
22 Ocak 2024 13:45
"Makinem tamir edildi. Teşekkürler..."
Bosch Kategorileri