Bosch Inox Buzdolabı Ve Bulaşık Makinesi Paslanma Sorunu

22 Temmuz 2024 16:11

Bosch Pişmanlığı... Bosch un kalitesine ve adına güvenerek 2 yıl önce satın aldığım inox serisi bulaşık makinesi ile çift kapılı buzdolabının 2 yıl dolmadan ön kapaklarında paslanmalar oluştu. Konu ile ilgili servisi aradım. İskenderun servisi hemen ilgilendi ve ertesi gün gelip kontrolleri yapıp fotoğrafları çekerek sisteme yükledi. Tarafıma dönüş yapılmadığından bir hafta sonra tekrar genel merkezi arayıp bilgi talep ettim ve dönüş olmadığını ilettim. Geri dönüş yapılacağı belirtilip görüşme sonlandırıldı. Ancak 1 aydan uzun süre geçmesine rağmen dönüş olmadı. 19 Temmuz 2024 günü Bosch servis merkezii tekrar arayıp şikayetlerimi dile getirdim, servis kaydı açılıp tekrar yönlendirme yapıldı ve servis 1 gün sonra evime gelerek aynı kontrolleri yapıp fotoğrafları çekerek sisteme yükledi. Bugün İskenderun servisi tarafından arandım ve servis genel merkezinden gelen bildirimde kullanıcı hatası olduğunu belirttiler. İnox serisi paslanmaz ürünler henüz 2 yıl bile doldurmadan ve mutfak gibi bir alanda nasıl paslanabilir. Bunu hangi durumda kullanıcı hatası olarak lanse edebilirsiniz. Bu durum kesinlikle kabul edilebilir değildir ve Bosch adına olan güvenim kalmamıştır. Şu an fotoğraflar yanımda olmadığından yükleyemedim ancak fotoğraflar da ayrıca yüklenecektir. Bosch'un adı güven değil artık sadece pişmanlıktır.

22 Temmuz 2024 16:31 (Şikayetten 19 dakika sonra)

22 Temmuz 2024 16:58

Bosch müşteri hizmetlerinden arandım. Müşteri temsilcisi yetkilinin kibar tutumu dışında kesinlikle marka adına yapıcı ve malın arkasında duran bir tutum göremedim. Israrla sorunun kullanıcı kaynaklı olduğunu vurguluyorlar. Paslanmanın sadece bir fotoğraftan incelenerek kullanıcıdan kaynaklandığına dair yorumu kesinlikle yeterli değildir ve mağduriyet söz konusudur. Banyodaki beyaz boyalı ürün paslanmaz iken iken mutfaktaki inox ürünlerin paslanması kabul edilebilir değildir. Bosch'u kesinlikle bir daha tercih etmem ve ettirmem.

Mevlut sonuçtan hiç memnun değil

Mevlut
13 Temmuz 2024 05:56
Bosch Marka Buzdolabı Üzdü
Seyit sonuçtan hiç memnun değil

Seyit
07 Mayıs 2024 21:39
Savlet sonuçtan hiç memnun değil

Savlet
15 Ağustos 2024 18:13
Bosch Buzdolabı Kapağında Paslanma
Bosch Buzdolabı Kapağında Paslanma
Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Ozlem
24 Ağustos 2024 15:33